Για 9η φορά “παγκόσμιος” ο Tony Cairoli

  Την κατάκτηση του ένατου τίτλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross από τον Tony Cairoli γιορτάζει και η Fiat Professional που τον υποστηρίζει.

  Ο Tony Cairoli είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του φετινού συναρπαστικού MXGP FIM Motorcross, έχοντας συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς στον αγώνα του Άσεν (Ολλανδία), δύο αγώνες πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Με εννέα τίτλους στο ενεργητικό του, ο Σικελός αναβάτης γίνεται θρύλος, κατακτώντας την κορυφή σε αυτό το ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα, πίσω από τον Βέλγο Stefan Everts που έχει στεφθεί 10 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Η Fiat Professional έχει κάθε λόγο να γιορτάσει μαζί με τον θρύλο του Motorcross. Η ιταλική μάρκα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά Επίσημος Χορηγός του πρωταθλήματος MXGP FIM Motorcross, επιλέγοντας ταυτόχρονα τον Tony Cairoli ως παγκόσμιο πρεσβευτή της.

  Ο ατσάλινος χαρακτήρας, η ταχύτητα και η ικανότητα να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία τις αντιξοότητες και τα απρόοπτα των αγώνων, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που έκαναν την καριέρα του Tony Cairoli τόσο μοναδική και τον οδήγησαν στην κορυφή της φετινής σαιζόν, όπου και βρέθηκε ουσιαστικά από την αρχή του πρωταθλήματος. Η ίδια αποφασιστικότητα για την επίτευξη νέων στόχων χαρακτηρίζει και τη Fiat Professional, την πρώτη μάρκα “γεννημένη για επαγγελματίες”.

  Το επίσημο αυτοκίνητο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MXGP FIM Motocross 2017 είναι το δυνατό και  αξιόπιστο Fullback, το ιδανικό όχημα για όλες τις δραστηριότητες. Επιπλέον, το pick-up της Fiat Professional συνοδεύει τον Tony Cairoli σε όλες τις προπονήσεις του αποδεικνύοντας ότι αποτελεί έναν πιστό «συμπαίκτη» που ενσαρκώνει τη φιλοσοφία της Fiat Professional.

  Το κοινό που παρακολούθησε τον αγώνα στο Άσεν είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά τρία οχήματα από την ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων της Fiat Professional: το ασταμάτητο Fullback σε ειδικά αγωνιστικά χρώματα, μια περιορισμένη έκδοση crew cab του ευέλικτου Talento, καθώς και το νέο Ducato 4×4.

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια