Ταχύτερος o Petrucci, μεγάλος απών ο Rossi

  Οι δύο περίοδοι ελεύθερων δοκιμών ολοκληρώθηκαν σήμερα, πρώτη μέρα, στο GP του Misano, με ιταλική επικράτηση.

  Το μεγάλο νέο της σημερινής πρώτης ημέρας του GP στο San Marino, ήταν η μη αντικατάσταση του Rossi στη σέλα της δεύτερης εργοστασιακής Yamaha. Έτσι ο Vinales μένει μόνος να παλεύει για την ιαπωνική εργοστασιακή ομάδα των τριών διαπασών. Με σημαντική επιτυχία είναι η αλήθεια, καθώς στο FP2 είχε το δεύτερο ταχύτερο χρόνο. Σημαντικά μάλιστα βελτιωμένο σε σχέση με το FP1, που επικράτησε ο Marquez.

  Υπό το βλέμμα του Rossi

  O “Γιατρός” ήταν παρών στα paddocks, παρά το πρόγραμμα εντατικής αποκατάστασης στο οποίο υποβάλλεται. Υπενθυμίζουμε ότι ο Rossi τραυματίστηκε σε προπόνηση MX, την 31η Αυγούστου 2017. Έσπασε την κνήμη και την περόνη του δεξιού του ποδιού. Κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα επιστρέψει πριν το GP της Ιαπωνίας.

  Στη δεύτερη περίοδο δοκιμών ο Maquez δεν κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά το χρόνο του. Έτσι έμεινε 2,4 δέκατα του δλ. πίσω από τον Petrucci και την Ducati της OCTO Pramac. Pedrosa για την Honda και Dovizioso για την Ducati συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα, στις θέσεις 4 και 3 αντίστοιχα.

  Η δράση στο San Marino συνεχίζεται αύριο στις 10:00 ώρα Ελλάδας με την τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, ενώ στις 15:10 ξεκινά η διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών.

  Σχόλια

  Σχόλια