Συνεχίζει τις επενδύσεις η BMW

  Το BMW Group επενδύει 200 εκατομμύρια Ευρώ στο μέλλον του Εργοστασίου της Λειψίας.

  Επέκταση του βαφείου και αναδιοργάνωση των εγκαταστάσεων κατασκευής αμαξωμάτων και συναρμολόγησης για τις μελλοντικές γενιές μοντέλων BMW. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2018 με στόχο να ολοκληρωθούν το 2020

  Το BMW Group επενδύει επιπλέον 200 εκατομμύρια Ευρώ στο μέλλον του εργοστασίου του στη Λειψία, στην ανατολική Γερμανία. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2018 και περιλαμβάνουν επέκταση του βαφείου και μετατροπές στα τμήματα κατασκευής αμαξωμάτων και συναρμολόγησης. Με την ολοκλήρωση των εργασιών το 2020, οι εγκαταστάσεις θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα. Αυτή η κίνηση εξασφαλίζει ότι το Εργοστάσιο της Λειψίας θα είναι έτοιμο για την παραγωγή των μελλοντικών γενιών μοντέλων BMW.

  «Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συνεχιζόμενη υψηλή ζήτηση για τα οχήματα BMW που παράγονται εδώ στη Λειψία. Η περαιτέρω εξέλιξη του εργοστασίου είναι ένα σημαντικό βήμα και σημαίνει ότι διαθέτουμε τις απαραίτητες ανταγωνιστικές δομές για να συνεχίσουμε την παραγωγή οχημάτων εδώ και στο μέλλον», σχολίασε ο Διευθυντής του Εργοστασίου Hans-Peter Kemser. Πέρα από την αυξημένη ευελιξία παραγωγής, η αναβάθμιση του εργοστασίου της Λειψίας θέτει επίσης τις βάσεις για μία πιθανή μελλοντική αύξηση του όγκου.

  Στο επίκεντρο των εργασιών βρίσκεται η επέκταση του βαφείου σε συνδυασμό με την ενσωμάτωση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών βαφής, που θα εγκαινιάσουν νέα πρότυπα απόδοσης και βιωσιμότητας.

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια