Με το πλάι το Hyundai i30

  Η τηλεοπτική καμπάνια του νέου Hyundai i30 βάζει τον Hayden Paddon στη θέση του οδηγού και το αποτέλεσμα είναι αρκετά ενδιαφέρον

  Στο «αέρα» βρίσκεται ήδη το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του Νέου Hyundai i30 με κεντρικό μήνυμα «Η κορυφή είναι συναίσθημα».

  Το νέο i30 στην ταινία πλαισιώνει ο διακεκριμένος οδηγός της Hyundai στο World Rally Championship (WRC) Hayden Paddon. Ο οδηγός από τη Νέα Ζηλανδία με την πολύχρονη εμπειρία του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό αναδεικνύει την αποτελεσματική και ανώτερη οδηγική αίσθηση που προσφέρουν τα ενισχυμένα δυναμικά χαρακτηριστικά του νέου Hyundai i30.
  Στους εξαιρετικά απαιτητικούς δρόμους της Ευρώπης ο Hayden Paddon δοκίμασε το νέο i30 με τον ολοκαίνουριο κινητήρα 1.4 Turbo 140hp και δεν κρύβει το χαμόγελό του.

  Ο ίδιος σχολίασε «Δεν αισθάνθηκα αναταράξεις ή θόρυβο. Αυτό οφείλεται στο σωστό σχεδιασμό των αναρτήσεων και τη στιβαρότητα του αμαξώματος. Στις στροφές δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου αίσθηση μετακίνησης του σώματος (body roll), η απόκριση κινητήρα και τιμονιού είναι ομαλή και ακριβής, ενώ όποτε θέλησα προσπέραση, έμοιαζε με αεράκι δροσιάς. Είναι ένα αυτοκίνητο φτιαγμένο να προσφέρει άνεση, αλλά εύκολα θα περνούσα μαζί του μία ευχάριστη μέρα απόδρασης σε μία πίστα. Αυτή είναι εξάλλου η χαρά της οδήγησης.»

  Βρείτε το τηλεοπτικό σποτ του νέου i30 εδώ: http://bit.ly/Hyundai—i30

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια