Από 17.300€ το νέο Opel Crossland X

  Αυξάνονται οι επιλογές στη γκάμα της Opel, με το νέο Crossland X που απευθύνεται σε όσους θέλουν ένα κομψό και καλά εξοπλισμένο crossover.

  Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου crossover της Opel, του Crossland X, που έρχεται να τοποθετηθεί στη γκάμα της εταιρείας δίνοντας περισσότερες επιλογές μαζί με το υπάρχον Mokka X, για όσους θέλουν αυτοκίνητο της κατηγορίας.

  Με δεδομένο το ότι θα ακολουθήσει σύντομα και το Grandland X, το μεγάλο SUV/Crossover της Opel, το Crossland X έχει τη δική του σημασία στη γκάμα της εταιρείας. Θα διατεθεί στην ελληνική αγορά σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού -για αρχή- ενώ δύο θα είναι και οι εκδόσεις απόδοσης του βασικού βενζινοκινητήρα των 1,2 λίτρων. Στην μικρότερη, η απόδοση είναι 81 ίπποι καθώς το τρικύλινδρο σύνολο είναι ατμοσφαιρικό, ενώ στην turbo εκδοχή, η ισχύς είναι 110 ίπποι.

  Η γκάμα των κινητήρων συμπληρώνεται από ένα diesel σύνολο 1,6 λίτρων με απόδοση 99 ίππους και όλες οι επιλογές θα μπορούν να πλαισιωθούν από αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων, εκτός του “τυπικού” χειροκίνητου 6αριού. Με τις τιμές να ξεκινούν από τα 17.300€ για τη βασική βενζινοκίνητη και τα 19.900€ για την αντίστοιχη diesel.

  MTNS

  Σχόλια

  Σχόλια