Ένα Opel Ampera-e για τον Πάπα

  Ο Πάπας παρέλαβε το Opel Ampera-e και έκανε το πρώτο βήμα για ένα Βατικανό χωρίς εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα

  Η Opel συμβάλλει στο φιλόδοξο σχέδιο που θέλει το Βατικανό να είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο με μηδενικές εκπομπές CΟ2, χάρη στις πηγές ανανεώσιμης ενέργειας και τα ηλεκτρικά οχήματα. Ο CEO της Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann συνάντησε τον Πάπα Φραγκίσκο στο πλαίσιο του συνεδρίου “Laudato Sì: the Sustainability of Communication & Innovation” και του προσέφερε τα κλειδιά ενός ολοκαίνουργιου Opel Ampera-e.

  «Είμαστε περήφανοι που εμείς, σαν Opel, μπορούμε να συμβάλλουμε στους φιλόδοξους στόχους της Πόλης του Βατικανού. Το νέο μας Ampera-e θα κάνει την ηλεκτροκίνηση προσιτή για καθημερινή χρήση, χωρίς συμβιβασμούς» δήλωσε ο CEO της Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann.

  Το συνέδριο, στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι ιδρυμάτων, επιχειρηματίες, εμπειρογνώμονες και προσωπικότητες διεθνούς κύρους, συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, ενώ τέθηκαν και ερωτήματα  σχετικά με τη μελλοντική μετακίνηση. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, το Βατικανό, η Opel και η Ιταλική εταιρεία παραγωγής ενέργειας Enel δεσμεύτηκαν να εργαστούν πάνω σε ένα πρόγραμμα βιώσιμης μετακίνησης για την πόλη-κρατίδιο.

  Το Opel Ampera-e επαναπροσδιορίζει την ηλεκτρική μετακίνηση προσφέροντας ηλεκτρική αυτονομία 520 km (βάσει του NEDC) – τουλάχιστον 100 km επιπλέον του πλησιέστερου ανταγωνιστή στην κατηγορία, σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης.

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια