Πήραν εμπρός οι μηχανές για το ράλι Ακρόπολις

  Το Σάββατο 3 Μαΐου ξεκινούν οι ειδικές διαδρομές του ράλι Ακρόπολις, του ιστορικού μας αγώνα, που πλέον προσμετρά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

  Bruno Magalhaes Rally Acropolis 2017

  Μετά την ολοκλήρωση των ελεύθερων δοκιμών και της κατατακτήριας ειδικής την Παρασκευή 2 Μαΐου, το ράλι Ακρόπολις είναι έτοιμο να ξεκινήσει.

  Με τις ειδικές διαδρομές σε πολύ καλή κατάσταση και αίθριο καιρό, οι Ευρωπαίοι πρωταγωνιστές του ERC και οι Έλληνες διεκδικητές του πανελλήνιου πρωταθλήματος ράλι, θα αναμετρηθούν στο σκληρό πεδίο των βουνών της Φθιώτιδας και της Φωκίδας.

  Η επίσημη εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία την Παρασκευή 2 Μαΐου στις 18:30, ενώ η πρώτη ειδική ξεκινά το Σάββατο στις 10:05. Αυτή είναι η ώρα που θα εκκινήσει το πρώτο αυτοκίνητο στην υπέροχη ειδική “Γραβιά”. Η δράση θα συνεχιστεί και την Κυριακή, 4 Μαΐου.

  Με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να αποτελεί μια καλή αφορμή για την παρακολούθηση του αγώνα, σας προτείνουμε μια επίσκεψη στα τιμημένα ακροπολικά χώματα.

  Πριν όμως από αυτή, κάντε μια επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα, όπου θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για ωράρια, προσβάσεις στις ειδικές και τα καλύτερα/ασφαλέστερα σημεία θέασης. Με ένα μόνο κλικ εδώ

  Σχόλια

  Σχόλια