Το SMF Motoshow 2017 άνοιξε στη Θεσσαλονίκη

  Θέλεις να δεις όλα τα νέα μοντέλα μοτοσικλετών και scooter για το 2017; Η μεγαλύτερη έκθεση δίτροχων στη Θεσσαλονίκη σε περιμένει.

  Από την Πέμπτη 11 έως και την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, όλα τα νέα μοντέλα μοτοσικλετών και scooter θα είναι διαθέσιμα στο φιλόξενο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για τους λάτρεις της μοτοσικλέτας στην Βόρεια Ελλάδα.

  Με τη συμμετοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των αντιπροσωπειών μοτοσυκλέτας, scooter και ATV, ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή SMF Motoshow 2017. Εκτός από τα συναρπαστικά εκθέματα, οι χιλιάδες επισκέπτες που αναμένονται θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να λάβουν μέρος σε πολλές παράλληλες εκδηλώσεις.

  Συγκεκριμένα θα βιώσουν την ανατριχίλα του Γύρου Θανάτου, θα οδηγήσουν περισσότερα από 20 νέα μοντέλα 2017 και θα συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και κληρώσεις με πλούσια δώρα.

  Μάλιστα ο μεγάλος χορηγός της έκθεσης MrKTEO, θα χαρίσει δύο scooter Gemini 125.

  Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι τις καθημερινές από 15:00 – 21:00 και το Σ/Κ από 10:00 – 21:00. Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 4€ μόλις. Ενημερωθείτε στη συνέχεια για όλο το πρόγραμμα και… μην την χάσετε.

   

  Σχόλια

  Σχόλια