Το 3ο Scooter Rally Αντοχής είναι και πάλι προ των πυλών

  Το 3ο Scooter Rally Αντοχής θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Μαΐου 2016 στον νομό Θεσσαλονίκης

  Δελτίο Τύπου

  Μετά την μεγάλη επιτυχία του 1ου και 2ου Scooter Rally Αντοχής που διεξήχθησαν στην Αττική (2015) και Κορινθία-Αργολίδα(2016) αντίστοιχα, το 3ο Scooter Rally Αντοχής, εφέτος μετακομίζει πιο βόρεια και συγκεκριμένα στην όμορφη Θεσσαλονίκη αναζητώντας αναβάτες με “εκδρομικές ανησυχίες”, αντοχές και διάθεση για παιχνίδι και εξερεύνηση.

  Το 3ο Scooter Rally Αντοχής θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Μαΐου 2016 στον νομό Θεσσαλονίκης Αναλυτικές οδηγίες για τις δηλώσεις, τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής.  Τις δηλώσεις συμμετοχής θα τις βρείτε εδώ.  Η υπεύθυνη δήλωση την οποία θα βρείτε εδώ, θα πρέπει να παραδοθεί υπογεγραμμένη στους διοργανωτές στο χώρο της εκκίνησης.

  Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από την Παρασκευή 5/5/2017 μέχρι και Παρασκευή 26/5/2017 και ώρα 23:00

  Τις υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να τις συμπληρώσουν και να τις υπογράψουν και οι συνεπιβάτες.  Η διοργάνωση αυτή δεν έχει κανενός είδους αγωνιστικό ή ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Οι υπεύθυνοι διοργάνωσης δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε υλική ή σωματική ζημία επέλθει στον συμμετέχοντα αναβάτη ή στον τυχόν συνεπιβάτη ή σε τρίτο που τυχόν προκληθεί από τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης αυτής.

  Ευνόητο είναι ότι καθ όλη τη διάρκεια της διαδρομής θα πρέπει να τηρούνται οι προβλεπόμενοι κατά περίπτωση κανόνες του Κ.Ο.Κ. και όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και υποχρεωτικά να φορούν κράνος.  Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι οι συμμετέχοντες να χαρούν με την παρουσία τους, να παίξουν, να φωτογραφήσουν και να ευχαριστηθούν τις ομορφιές της διαδρομής που θα οδηγήσουν.  Νικητής δεν θα είναι αυτός που θα ολοκληρώσει πιο γρήγορα τη διαδρομή, αλλά εκείνος που θα καταφέρει να συλλέξει τις σωστές φωτογραφίες, θα δώσει τη σωστή λύση στους γρίφους της διαδρομής και θα κερδίσει τους περισσότερους πόντους στα παιγνίδια που θα έχει συμμετοχή.

  Για να θεωρηθεί ότι ο συμμετέχων ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκδήλωση, πρέπει να αποστείλει τις ζητούμενες φωτογραφίες στο email: greekscooterrally@gmail.com μέχρι τη Δευτέρα 29/5/2016 και ώρα 00:00.  Ο αριθμός των φωτογραφιών που θα αποσταλούν από τους συμμετέχοντες πρέπει να είναι το πολύ μέχρι όσες έχουν ζητηθεί. Σε περίπτωση που είναι περισσότερες θα θεωρούνται ΟΛΕΣ άκυρες. Στην εκδήλωση εκτός από την ατομική συμμετοχή του καθενός μπορεί να υπάρχει παράλληλα και ομαδική συμμετοχή. Στην ομαδική μπορεί να συμμετέχουν από τρεις (3) τουλάχιστον μηχανές και θα ληφθεί υπόψη ο μέσος όρος της βαθμολογίας των μελών της για το ομαδικό (αρκεί η αναγραφή σε χαρτί που θα παραδώσετε στην εκκίνηση των συμμετεχόντων μαζί με τον αριθμό συμμετοχής του καθενός).
  Στην εκκίνηση και στον τερματισμό, θα απονεμηθούν στους συμμετέχοντες αναμνηστικά και διπλώματα, ενώ λίγες μέρες μετά θα γίνει η εκδήλωση απονομής επάθλων και κλήρωση πολλών δώρων στους συμμετέχοντες.

  Στους τρεις (3) πρώτους του ατομικού και στη πρώτη ομάδα του ομαδικού θα απονεμηθούν κύπελλα.
  Σημαντικό 1 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι τύποι scooter και μοτοσυκλετών, το δε κόστος συμμετοχής είναι για όλους μηδενικό.
  Σημαντικό 2 Οι φωτογραφίες των σημείων έλεγχου θα αναρτηθούν στη σελίδα μας στο fb: https://facebook.com/ScooterRally/ και θα ενσωματωθούν στη περιγραφή της διαδρομής δύο μέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης, δηλαδή την Παρασκευή 26/5/2016 και ώρα 15:00.

  Σημαντικό 3 Στις φωτογραφίες των σημείων ελέγχου θα πρέπει απαραίτητα να απεικονίζεται η μηχανή του συμμετέχοντα και το αυτοκόλλητο με τον αριθμό συμμετοχής εκτός και αν υπάρχουν άλλες οδηγίες από τους διοργανωτές.

  Σημαντικό 4 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρχουν κρυφά σημεία ελέγχου στη διαδρομή, για τον έλεγχο της οδικής συμπεριφοράς των συμμετεχόντων και τη τήρηση του Κ.Ο.Κ επί ποινή αποκλεισμού.

  Σημαντικό 5 Ωστόσο η διοργάνωση θα έχει για όποιον το επιθυμεί αναμνηστικό μπλουζάκι με κόστος 10,00 ευρώ και διαθέσιμο σε όλες τις διαστάσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση η όσο το δυνατό νωρίτερα παραγγελία του.

  Πρέπει να τονιστεί εδώ με ιδιαίτερη έμφαση, ότι το Scooter Club Hellas, το Tmaxclub και η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Αναβατών Ελλάδας (ΜΟΤΟ.Λ.Α.Ε) Rider’s Club Hellas δεν έχουν απολύτως κανένα οικονομικό όφελος από τα μπλουζάκια αυτά, των οποίων η πώληση συνεισφέρει μόνο σε κάποια από τα έξοδα της διοργάνωσης.

  ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ
  ΥΙΟΙ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΤΑΛΟΥ Ο.Ε
  YAMAHA ΜΕΡΕΜΕΤΣΑΚΗΣ
  LAP (ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ)
  MALAMAS APARTMENTS
  ΤΟ ΜΟΥΤΑΚΙ
  KYPARISSIA BLUE LUXURY ROOMS & STUDIOS
  ΤΟΝΗ ΜΠΑΤΖΙΟ
  MACEDONIAN MEGA STOCK BAZAAR
  STUDIO ΚΑΙΝΤΑΣ
  HOTEL ΦΑΝΗ
  HAIRSTAR ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
  ΤΣΙ ΤΣΙ ΦΑΙ
  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ
  ΑΛΣΟΣ CAFE
  IONIA PAINTS
  3ο Scooter Rally Αντοχής
  Σημείο εκκίνησης θα είναι : Η πύλη Νο2 της Δ.Ε.Θ. στην πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.
  https://goo.gl/maps/hSTXGkoiSa32
  Σημείο τερματισμού θα είναι: Στο «σπίτι» της Λέσχης Rider’s Clubhouse – RCH. Ερνεστου Εμπραρ 12 Θεσσαλονίκη. https://goo.gl/maps/KgJ8KLWCm642
  Τα χιλιόμετρα που θα διανυθούν είναι περίπου 325χλμ.
  Ώρα συγκέντρωσης στις 07:30-08:00 ώστε να παραληφθούν τα αυτοκόλλητα συμμετοχής και να παραδοθούν οι υπεύθυνες δηλώσεις.
  Ώρα εκκίνησης στις 08:30πμ.
  Η εκκίνηση θα γίνει σύμφωνα με τον αύξοντα αριθμό συμμετοχής καθαρά για λόγους διοργανωτικούς και μόνο.
  Διαδρομή
  Ξεκινάμε από την πύλη Νο2 της Δ.Ε.Θ. στην πλατεία Χ.Α.Ν.Θ και οδηγούμε μέσω της οδού Θεσσαλονίκης-Περαίας προς το Αγγελοχώρι (Διέλευση από μέσα).
  Κατόπιν συνεχίζουμε μέσα από τη Ν. Μηχανιώνα και φτάνουμε στην Επανομή (Διέλευση από μέσα).
  Κατευθυνόμαστε προς Μεσημέρι (Διέλευση από μέσα), Λάκκωμα και έπειτα ακολουθούμε ταμπέλες για τον Αγ. Αντώνιο (Διέλευση από μέσα).
  Συνεχίζουμε για Σουρωτή (Διέλευση από μέσα), Βασιλικά (Διέλευση από μέσα) και ακολουθούμε ταμπέλες για Λιβάδι.
  Περνάμε κατόπιν διαδοχικά τα χωριά Πετροκέρασα, Ζγκλιβέρι, Αδάμ, Καλαμωτό και καταλήγουμε στην Νέα Απολλωνία (Διέλευση από μέσα).
  Από εκεί παίρνουμε τον δρόμο προς Καβάλα και φτάνουμε στον Σταυρό στο λιμάνι.
  Κατόπιν συνεχίζουμε και περνάμε μέσα από τα χωριά Βρασνά, Αρέθουσα, Σκεπαστό, Σοχός και κατευθυνόμαστε προς Πέντε Βρύσες (Διέλευση από μέσα).
  Συνεχίζουμε για Όσσα (Διέλευση από μέσα), Βέρτισκος (Διέλευση από έξω), Νικόπολη (Διέλευση από μέσα), Ξυλόπολη.
  Από εκεί οδηγούμε προς το χωριό Καρτερές μέσω της οδού Ε79.
  Συνεχίζουμε και περνάμε μέσα από τα χωριά Στεφάνια, Λαοδίκηνο, Χρυσόπετρα, Μάνδρες (Διέλευση από μέσα).
  Ακολουθούμε ταμπέλες για Ξυλοκερατιά (Διέλευση από μέσα), Μπακαίικα (Διέλευση από μέσα), Νέα Φιλαδέλφεια (Διέλευση από μέσα).
  Περνάμε κατόπιν διαδοχικά τα χωριά Πεντάλοφος, Νεοχωρούδα και φτάνουμε στο Ωραιόκαστρο.
  Από εκεί παίρνουμε τον δρόμο για τον τερματισμό στο «σπίτι» της Λέσχης Rider’s Clubhouse – RCH. Διεύθυνση: Ερνεστου Εμπραρ 12 Θεσσαλονίκη.
  Χάρτης διαδρομής:
  https://goo.gl/maps/3jsm9rLjc5m

  Καλή επιτυχία σε όλους

  Σχόλια

  Σχόλια