Υπέροχη έκθεση με έντονη παρουσία του κόσμου

  Μία ημέρα έμεινε για να πέσει η αυλαία της φετινής Έκθεσης Μοτοσικλέτας 2017 στο κέντρο ξιφασκίας στο Ελληνικό. Επισκεφτήκαμε την Έκθεση και η αίσθηση που μας άφησε είναι πολύ θετική από πολλές απόψεις.

  Ο χώρος δεν είναι πολύ μεγάλος, αλλά ο επισκέπτης έχει μπροστά του ένα συμπαγές περιβάλλον να επικεντρωθεί στο σημαντικότερο κομμάτι που δεν είναι άλλο από τις μοτοσικλέτες. Τα περισσότερα περίπτερα, αν όχι όλα, ήταν πολύ προσεγμένα, γεμάτα νέα μοντέλα και χαμογελαστό κόσμο έτοιμο να λύσει κάθε απορία στους ενδιαφερόμενους.

  Η συνομιλία με διάφορους ανθρώπους των εταιριών μας έδωσε την εντύπωση της επιτυχημένης απόπειρας επιστροφής στις διοργανώσεις καθώς είχαμε στην Αθήνα να δούμε έκθεση μοτοσικλέτας από το 2008 και φυσικά το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν τεράστιο. Με μια μικρή προσέγγιση οι επισκέπτες θα ξεπεράσουν τους 35.000, ένα νούμερο αν μη τι άλλο πολύ θετικό που δείχνει πολλά για τη μοτοσικλέτα στη χώρα μας.

  Σήμερα, Δευτέρα, είναι η τελευταία ημέρα της Έκθεσης από τις 14:00 το μεσημέρι μέχρι τις 21:00 το βράδυ. Αξίζει μια βόλτα για τη σωτηρία της… ψυχής και των ματιών.

  Gallery

  Σχόλια

  Σχόλια