11ο SMF sfendami mountain festival: 22-23 Απριλίου 2017

  Δελτίο Τύπου

  To διήμερο ραντεβού της Άνοιξης του  11ου  sfendami mountain festival για το σαββατοκύριακο που μας έρχεται μετράει πλέον λιγότερο από 3 ημέρες.

  Συμμετοχές από διάφορες πόλεις της Ελλάδας όπως και από Βουλγαρία, Σερβία,FYROM .

  Η ΕΠΟΜΕΑ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ του Δήμου Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει την υγειονομική κάλυψη , ασφάλεια και επικοινωνία  της διοργάνωσης του 11oυ sfendami Mountain Festival 2017.

  Η AMSTEL κοντά μας και πάλι στο 11ο SMF δροσίζοντας όλους τους συμμετέχοντες αθλητές με την Amstel Radler ,απολαυστική, με 0% αλκοόλ και ελάχιστες θερμίδες.

  Η εταιρία SHIMANO αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη των 3 αγώνων ορεινής ποδηλασίας .Στην κεντρική πλατεία της Σφενδάμης θα υπάρχει τεχνική υποστήριξη προς όλους τους συμμετέχοντες ποδηλάτες .

  Η εταιρία αναψυκτικών LOUX χορηγός του 11ου SMF . Τααναψυκτικά λουξ plus ‘n light σε 3 διαφορετικές γεύσεις θα παρέχουν σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές την απαραίτητη δροσιστική του ενέργεια στην εξέλιξη των αγώνων και στον τερματισμό τους

  Το ηλεκτρονικό φαρμακείο pharmnet.gr αναλαμβάνει την ενεργειακή κάλυψη όλων των συμμετεχόντων αθλητών στους σταθμούς όλων των αγώνων με προϊόντα της εταιρίας . www.pharmnet.gr

  H εταιρία Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ ΑΕ και του φυσικού μεταλλικού νερού ΔΙΟΣ χορηγός του 11ου SMF καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των συμμετεχόντων αθλητών με το νερό ΔΙΟΣ.

  Η ημερομηνία λήξεωςon line εγγραφών είναι η σημερινή ημέρα Πέμπτη  .

  Της ημέρες των αγώνων θα υπάρχει η δυνατότητα νέων εγγραφών για όλους τους ενδιαφερομένους.

  Βεβαία δεν ξεχνάμε τους λιλιπούτιους φίλους του SMF !!!
  Καθώς ετοιμάζουμε τον χώρο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά στο φεστιβάλ και τους παιδικούς αγώνες για όλες τις ηλικίες.

  Ενημερωθείτε  για όλες τις εξελίξεις του  11 SMF στο www.sfendami.gr

  Σας περιμένουμε στη Σφενδάμη Πιερίας για να περάσουμε ένα διήμερο με αγώνες και δράσεις για μικρούς και μεγάλους στο επετειακό 11ο SMF.

  Σχόλια

  Σχόλια