Παρουσιάστηκε η Zen One Racing

Στην Ελευσίνα παρουσιάστηκε η αγωνιστική ομάδα Zen One Racing για το 2017

 

Στις εγκαταστάσεις της Zen One έγινε η παρουσίαση της αγωνιστικής ομάδας Zen One Racing για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλέτας 2017. Η νέα αυτή προσπάθεια ξεκίνησε ήδη στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στα Μέγαρα με ικανοποιητικά αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες.

Στο χώρο της παρουσίασης υπήρχαν τέσσερις μοτοσικλέτες και φυσικά οι τέσσερις αναβάτες με βασικό πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Μπεγνή ο οποίος οδηγεί μια Yamaha R1 προετοιμασμένη από τον έμπειρο Αγωνιστικό Διευθυντή Αντώνη Μερεμέτη. Στην κατηγορία Supersport ο Θεοφάνης Μίχας οδηγεί μια Triumph Daytona 675 και παρά την προσπάθειά του να το κρύψει έχει στόχο το πρωτάθλημα φέτος. Στην Supersport κατηγορία αγωνίζεται και ο Γιώργος Λιούντρης με μια Yamaha R6, ενώ την κατηγορία Open αγωνίζεται ο Κωνσταντίνος Δούκας με μια Yamaha R6 επίσης.

Οι άνθρωποι της ομάδας, αναβάτες, Γενικός Διευθυντής και Αγωνιστικός διευθυντής, παρουσιάστηκαν συγκρατημένα αισιόδοξοι για την φετινή χρονιά καθώς θέλουν πρώτα να διασφαλίσουν την αψεγάδιαστη λειτουργία της ομάδας και έπειτα να κοιτάξουν τα αποτελέσματα και τους υψηλούς στόχους. Άλλωστε τα προβλήματα στον πρώτο αγώνα δεν έλειψαν όπως εκείνο στη μοτοσικλέτα του Μπεγνή όταν κόπηκε ένα καλώδιο αισθητήρα με αποτέλεσμα να οδηγήσει στον αγώνα ουσιαστικά χωρίς ηλεκτρονικά βοηθήματα.

Επαγγελματική και σοβαρή προσέγγιση των ανθρώπων της Zen One Racing οι οποίοι χωρίς πολλά λόγια θέλουν να δουλέψουν με σωστό τρόπο για να εδραιωθούν στο πρωτάθλημα. Ενδιαφέρον θα έχουν τα ταξίδια που θα κάνει η ομάδα σε πίστες της Ιταλίας για δοκιμές, ενώ πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι το πρωτάθλημα φέτος βρήκε τηλεοπτική στέγη στην CosmoteTV. Μάλιστα ο κος Μερεμέτης δεν έκρυψε ότι το ενδιαφέρον των χορηγών ανέβηκε κατακόρυφα έπειτα από αυτήν την εξέλιξη, κάτι που κάνει φυσικά τα πράγματα πολύ πιο εύκολα από όλες τις πλευρές.

Αισιόδοξα τα μηνύματα από την άψογη παρουσίαση της ομάδας αρκεί φυσικά να υπάρχει ανταπόκριση και διόρθωση λαθών από τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους. Καλή επιτυχία Zen One Racing!

Gallery

 

 

 

Σχόλια

Σχόλια