Με νέα όπλα ξεκινά η μάχη του Rally Cross

Ξεκίνησε ο πρώτος αγώνας της χρονιάς στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, με νέα αυτοκίνητα για τους πρωταγωνιστές.

Το νεότευκτο αλλά πολύ εντυπωσιακό πρωτάθλημα Rally Cross ανοίγει αυλαία από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2017.

Οι γνωστές ομάδες με τα Peugeot 208, Audi S1, Ford Focus, VW Polo έχουν, τουλάχιστον οι τρεις πρώτες, εργοστασιακή υποστήριξη και νέα όπλα.

Ειδικά η Peugeot έφερε σημαντικές αναβαθμίσεις στο 208 που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει με τους Loeb και Hansen. Επίσης, η περσινή πρωταθλήτρια Audi θα έχει εργοστασιακή υποστήριξη για την ομάδα EKS του Mattias Ekstrom.

O πρωταθλητής του 2015 Peter Solberg για πρώτη φορά θα συμμετέχει φέτος με το VW Polo GTi της ομάδας που έχει δημιουργήσει, την PSRX.

Με αυτά τα δεδομένα οι μάχες αναμένονται επικές φέτος. Τόσο οι διεκδικητές του τίτλου Loeb, Hansen και Solberg, όσο και ο κάτοχος Ekstrom είναι ικανοί για το καλύτερο, χωρίς να παραβλέπουμε και τη δυναμική της Ford με τους Bakkerud και Block της Hoonigan Racing.

With the World RX race season opener this coming weekend in Barcelona, Spain, Hoonigan Racing debuts its newest liveries for the team of Ken Block and Andreas Bakkerud and their Ford Performance Focus RS RX rallycross cars, designed in collaboration with U.K. artist David Gwyther

Όσον αφορά στην πίστα της Βαρκελώνης, αυτή είναι μικτή, με άσφαλτο και χώμα σε ποσοστό 60:40 και μήκος 1.33 χλμ. Προτροπή μας να δείτε την εντυπωσιακή έναρξη, καθώς αυτή μεταδίδεται μέσω live streaming στη διεύθυνση  www.fiaworldrallycross.com/live.

Στη συνέχεια η λίστα όλων των οδηγών και των ομάδων της κορυφαίας κατηγορίας, για να έχετε όλες τις πληροφορίες διαθέσιμες.

Συμμετοχές Rally Cross 2017

Σχόλια

Σχόλια