Είσαι εύστοχος; Διήμερο με Fiat!

  Ο χορηγός της Πειραϊκής ΚΑΕ, προσφέρει ένα διήμερο ταξίδι στον πιο εύστοχο συμμετέχοντα του διαγωνισμού που γίνεται στο περιθώριο των αγώνων της Euroleague.

  Ο εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής αυτοκινήτων της FCA Greece, FMS, που είναι ο επίσημος χορηγός της Ελληνικής ομάδας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, προσφέρει ένα ξεχωριστό δώρο με διαγωνισμό που γίνεται στο ημίχρονο των αγώνων μπάσκετ για τη Euroleague.

  Στο πλαίσιο αυτής της προωθητικής ενέργειας διεξήχθη διαγωνισμός σουτ και μπασκετικής δεξιοτεχνίας στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός- Ρεάλ Μαδρίτης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Μαρτίου για τη φάση των Ομίλων της EuroLeague στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

  Γύρω από το παρκέ του σταδίου ήταν τοποθετημένες οι νέες προτάσεις της Fiat, το μοντέρνο και πρακτικό Tipo hatchback, το ξεχωριστό crossover 500X, το νέο δυναμικό pick up Fullback και το απόλυτο roadster 124 Spider. Το έπαθλο του διαγωνισμού ήταν ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Καρπενήσι με αυτοκίνητο της Fiat, επιλογής του νικητή.

  Νικητής του διαγωνισμού ανακηρύχθηκε ο κ. Βύρωνας Γεωργιάδης, ο οποίος κατάφερε να ευστοχήσει στα περισσότερα σουτ στο χρονικό διάστημα του ενός λεπτού σε σχέση με τους συναγωνιστές του.

  Διαγωνισμοί του είδους αναμένεται να καθιερωθούν έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους τυχερούς να απολαύσουν την οδήγηση ενός αγαπημένου τους Fiat.

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια