Τεχνική εκπαίδευση από την Κosmocar

  Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τα ΙΕΚ ΑΚΜΗ, η Kosmocar A.E. πραγματοποίησε σεμινάριο τεχνικής εκπαίδευσης για τους σπουδαστές με ειδικότητα “Τεχνικός Μηχανοτρονικής”

  Η Κosmocar A.E., Επίσημος Εισαγωγέας και Διανομέας αυτοκινήτων Volkswagen, Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, Audi, Bentley και Skoda, στο πλαίσιο της γόνιμης συνεργασίας της με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, πραγματοποίησε για ακόμη μία χρονιά, σεμινάριο τεχνικής εκπαίδευσης για τους σπουδαστές με ειδικότητα “Τεχνικός Mηχανοτρονικής”.

  Στο Κέντρο Τεχνικής Εκπαίδευσης της εταιρείας, όπου διεξήχθη το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στις τεχνολογίες αιχμής που διαθέτει ο Όμιλος Volkswagen και οι οποίες αποτελούν τις νέες προκλήσεις για το κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και να ενημερωθούν για τις τεχνολογίες που έπονται στον χώρο της αυτοκίνησης, όπως η ηλεκτροκίνηση και η αυτόνομη οδήγηση.

  Η Kosmocar Α.Ε. θα συνεχίσει να στηρίζει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των εκκολαπτόμενων τεχνικών που είναι το μέλλον τόσο του κλάδου όσο και της χώρας μας.

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια