Yamaha MT Tour 2017

  Το MT Tour 2017 της Yamaha παρουσιάζει τη Σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας

  Yamaha MT Tour 2017

  Δελτίο Τύπου

  Το 2017 η Yamaha επιστρέφει στους δρόμους ταξιδεύοντας σε ολόκληρη την Ευρώπη για να προσφέρει την εκπληκτική εμπειρία του MT Tour.

  Αυτή η μοναδική, διαδραστική διοργάνωση παρέχει στους αναβάτες την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν στο δρόμο τα νέα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των Yamaha MT-09, MT-10SP και MT-10 Tourer Edition του 2017.

  Το MT Tour του 2017 έχει κάτι για όλους – είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος και ριψοκίνδυνος αναβάτης ή σωστός κασκαντέρ, οι μηχανές MT-125, MT-03, MT-07, MT-07 Moto Cage, MT-09 και MT-10 έχουν όλα όσα χρειάζονται για να φέρουν τη Σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας σε όλα τα επίπεδα οδήγησης μοτοσυκλέτας. Παράλληλα με την απίστευτη σειρά Hyper Naked και τα αξεσουάρ του 2017, το MT Tour του 2017 υποστηρίζεται από περιορισμένο αριθμό επιλεγμένων ποιοτικών συνεργατών με παρόμοιο τρόπο σκέψης.

  Η SHARK Helmets θα συνεργαστεί με την Yamaha στο MT Tour 2017, για να παρουσιάσει 10 διαφορετικά μοντέλα κράνους με στυλ MT. Σε αυτά περιλαμβάνονται το εμβληματικό κράνος DRAK, ιδανικό για την MT-09 και το SPARTAN (διατίθεται σε έκδοση με ανθρακονήματα ή με συνθετικές ίνες), ένα κράνος full-face με επιθετικό στυλ, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στις MT-10 και MT-10SP. Η σειρά θα περιλαμβάνει επίσης περισσότερα επιλεγμένα στυλ, όπως το VANCORE με την “επιθετική” όψη και το SKWAL, το 1οκράνος με ενσωματωμένα φώτα LED. Θα υπάρχουν διαθέσιμα δοκιμαστικά κράνη από επιλεγμένα μοντέλα, τα οποία θα προσθέσουν ένα επιπλέον στοιχείο στην εμπειρία MT.

  Η θρυλική εταιρεία κατασκευής εξατμίσεων Akrapovič θα είναι επίσης παρούσα, για να παρουσιάσει τα κορυφαία στην αγορά συστήματα εξατμίσεων για τη σειρά Hyper Naked, όπως επίσης θα υπάρχουν και έτοιμα με τις εξατμίσεις μοντέλα Yamaha διαθέσιμα για δοκιμή την ημέρα της διοργάνωσης. Ως αφοσιωμένος συνεργάτης της Yamaha με αποδεδειγμένη, κορυφαία τεχνολογία που αναπτύχθηκε με έρευνα και ανάπτυξη μέσα από τις πίστες αγώνων ανά τον κόσμο, αποτελεί την καλύτερη λύση για τη σειρά Hyper Naked.

  Η Yamaha Music θα συμμετάσχει επίσης στο MT Tour, για να μοιραστεί μαζί μας το πάθος της για ποιότητα, καινοτομία και απόδοση. Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση οικιακών συσκευών ήχου και ενός πλήρως επαγγελματικού συστήματος ήχου για τη μουσική επένδυση του MT Tour 2017. Δύο Yamaha, ένα κοινό πάθος.

  Τελευταία, αλλά εξίσου σημαντική, η TomTom. Μετά από την πρόσφατη συνεργασία της με την Yamaha για μια ειδική προσφορά για τους πελάτες της MT-10 Tourer Edition, η εταιρεία θα βρίσκεται εκεί για να παρουσιάσει το εκπληκτικό TomTom Rider 410. Δεν θα υπάρχει μόνο σε κάποια βιτρίνα, αλλά θα είναι διαθέσιμο σε κάθε μοτοσυκλέτα δοκιμών Hyper Naked για να εξασφαλίσει ότι κάθε εμπειρία οδήγησης MT θα εξελιχθεί ομαλά και θα παραμείνει στην καλύτερη δυνατή διαδρομή.

  Οπότε, αν είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα και να δείξετε τη σκοτεινή σας πλευρά, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.yamaha-darkside.com ή τον τοπικό επίσημο συνεργάτη της Yamaha για περισσότερες πληροφορίες. Εγγραφείτε για να συμμετάσχετε μαζί με την SHARK Helmets, την Akrapovič, την Yamaha Music, την TomTom και, φυσικά, την Yamaha στο MT Tour 2017!

  Σχόλια

  Σχόλια