Νέα Γενιά i30 Tourer

  Η νέα έκδοση Tourer του Hyundai i30 θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τον ερχόμενο Μάιο

  Το νέο μέλος της οικογένειας i30 διατηρεί το διαχρονικό σχεδιασμό του πεντάθυρου μοντέλου, προσθέτοντας κομψότητα και ευελιξία στο αμάξωμά του.

  “Η Νέα Γενιά i30 Tourer (Wagon) μιλά τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της οικογένειας i30” εξηγεί ο κ. Thomas Bürkle, Επικεφαλής Σχεδίασης του Hyundai Design Centre της Ευρώπης. “Η εκλεπτυσμένη γραμμή οροφής και οι δυναμικές αναλογίες δίνουν στο αμάξωμα σχεδόν coupe σχήμα. Το κομψό και δυναμικό προφίλ τονίζεται περαιτέρω από ένα πλούσιο πλαίσιο χρωμίου που περιβάλλει τα πλευρικά παράθυρα. ”

  Ταυτόχρονα με την πρώτη εμφάνιση της Νέας Γενιάς Hyundai i30 Tourer στο ευρύ κοινό, η Hyundai Ελλάς με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης της Νέας Γενιάς i30 στην Ελληνική αγορά από τον προσεχή Μάιο.

  Η Νέα Γενιά Hyundai i30 αποτελεί την απάντηση της Hyundai Motor στην αλλαγή των σύγχρονων αξιών και προτιμήσεων των πελατών μέσα από τεχνολογικές οδηγικές λύσεις, με ιδιαιτερότητα στη σχεδίαση και την ευελιξία

  Αποτελεί μια έξυπνη και αποδοτική επιλογή για όσους αναζητούν έναν ελκυστικό σχεδιασμό, μια αποτελεσματική και δυναμική οδήγηση και ένα αξιοζήλευτο για την κατηγορία στάνταντ πακέτο ασφαλείας. Η ποιότητα και η αξιοπιστία του, είναι εγγυημένα από τη μοναδική, κορυφαία 5-ετή εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων.

  Η Νέα Γενιά Hyundai i30 θα είναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά με την πλήρη γκάμα κινητήρων, που αποτελείται από μικρούς κινητήρες βενζίνης – ατμοσφαιρικούς 100ps και υπερτροφοδοτούμενους 120ps και 140ps – αλλά και Diesel – με ροπή 28 kgm και τρεις εκδόσεις απόδοσης 95ps, 100ps και 136ps. Ταυτόχρονα, εισάγει το νέο 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT της Hyundai, τόσο σε βενζινοκίνητες όσο και σε πετρελαιοκίνητες εκδόσεις.

  Η Νέα Γενιά i30 είναι κάτι περισσότερο από ένα μοντέλο. Θα αποτελέσει μια οικογένεια από μοναδικά προϊόντα με ενιαία, διαχρονική και ισορροπημένη σχεδίαση για κάθε τύπο αμαξώματος. Η οικογένεια προσφέρει το σωστό αυτοκίνητο για τον καθένα – τόσο για αυτούς που αναζητούν την κομψότητα όσο και αυτούς που αναζητούν την απόλαυση.

  Η οικογένεια της Νέας Γενιάς i30 θα περιλαμβάνει το πρώτο υψηλών επιδόσεων μοντέλο της μάρκας Ν της Hyundai Motor και θα μπει στην παραγωγή εντός του 2017.

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια