Η καλύτερη στιγμή του Renault Clio

  Με τιμή που ξεκινά από τα 10.990€, το Renault Clio κατακτά επάξια πρωτεύουσα θέση σε κάθε short list αγοράς αυτοκινήτου.

  Μέχρι το τέλος Μαρτίου 2017, το νέο Renault Clio  θα διατίθεται σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Οι οποίες ξεκινούν από τα 10.990 ευρώ.

  Διόλου τυχαία, η Renault έχει κατακτήσει την 1η θέση σε πωλήσεις στην Ευρώπη στην κατηγορία B. Καθώς τα Clio, Clio Sport Tourer και Captur, αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τους οδηγούς. Η γαλλική εταιρεία έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη δική της σχολή. Με μοντέλα που ξεχωρίζουν για τη δυναμική τους εμφάνιση, τις εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας, την οδηγική αίσθηση, αλλά και την πρακτικότητα. Παρέχοντας ταυτόχρονα ολοκληρωμένες λύσεις, με δυνατότητες που συναντά κανείς σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

  Πλήρης εξοπλισμός

  Τα νέα Renault Clio και Clio Sort Tourer διαθέτουν τα πλέον εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης: φώτα τεχνολογίας full LED, κάμερα όπισθεν, σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος Easy Park Assist, καθώς και το  σύστημα multimedia R-LINK. Όλα τα παραπάνω προσφέρουν μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία οδήγησης.

   

  Σε αυτό συμβάλλουν και οι νέοι προηγμένοι κινητήρες βενζίνης και diesel της Renault. Προσφέρουν υψηλή απόδοση και παράλληλα χαμηλή κατανάλωση με μειωμένες εκπομπές ρύπων. Όλες οι εκδόσεις diesel με μηχανικό κιβώτιο απαλλάσσονται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας. Ταυτόχρονα, έχουν μεγάλα διαστήματα συντήρησης, μειώνοντας το κόστος χρήσης

  Μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2017,  η Renault προσφέρει το σύνολο της γκάμας των νέων Clio με ιδιαίτερα προνομιακά πακέτα προσφορών.  Και τιμές πρόκληση, που ξεκινούν από τα 10.990 ευρώ.

  Στη διεύθυνση http://www.renault.com.gr/dealerlocatorTool.html μπορείτε να βρείτε τον έμπορο που σας εξυπηρετεί για να δείτε από κοντά τα Clio.

  Σχόλια

  Σχόλια