DS 7 Crossback: Το νέο SUV της DS

  Τεχνολογία αιχμής και κορυφαία ποιότητα από το νέο μοντέλο της DS Automobiles που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας

  Ως ένα εμβληματικό όχημα, το DS 7 Crossback εκφράζει τις σχεδιαστικές γραμμές που πηγάζουν από τα γονίδια της DS και στα μεταγενέστερα μοντέλα της μάρκας. Διακριτικά αλλά αντιπροσωπευτικά, τα χαρακτηριστικά σχεδίασης με strap design σε δερμάτινα καθίσματα Nappa φέρουν “μαργαριταρένιες” ραφές, όπως και στην επένδυση του ταμπλό και των θυρών.

  Το DS 7 Crossback διαθέτει μία από τις πιο ελκυστικές τεχνολογίες φινιρίσματος που χρησιμοποιούνται στην υψηλή ωρολογοποιία. Οι γραμμές σχηματίζουν ένα μαργαριτάρι ως μοτίβο, τακτική που χρησιμοποιείται από την υψηλή ραπτική, φέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι εναλλασσόμενοι διακόπτες με τελείωμα χρωμίου στην κεντρική κονσόλα, δίνουν έναν αέρα ‘‘Clous de Paris” στο premium μοντέλο.

  Τεχνολογία αιχμής για μεγαλύτερη απόδοση και οδηγική άνεση

  H τεχνολογία αιχμής περιλαμβάνει plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης βενζίνης 300 ίππων και 4WD, νέας γενιάς 8τάχυτο κιβώτιο Efficient Automatic (EAT8), σύστημα DS NIGHT VISION και DS Ανάρτηση με Σάρωση Οδοστρώματος: Οι μηχανικοί μας έχουν ενσωματώσει το DS 7 Crossback με τις καλύτερες δυνατές βελτιώσεις για άριστη απόδοση και απόλυτη ασφάλεια”. Eric Apode, Αντιπρόεδρος Προϊόντων και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης DS.

  Όταν οι επιδόσεις με μηδενικούς ρύπους γίνονται πραγματικότητα

  Υψηλής-απόδοσης hybrid ETENSE κινητήρας 300 ίππων και κλίμακας 37 μιλίων (60 χλμ) με μηδενικές εκπομπές ρύπων

  Ένα χαρισματικό αυτοκίνητο

  Δυναμικό, πολυτελές και γεμάτο έμπνευση. Οι γραμμές του μπροστινού μέρους του νέου DS 7 Crossback αποκαλύπτουν τη ξεχωριστή, ισχυρή του προσωπικότητα, ενώ οι αιχμηρές άκρες της μάσκας, εκφράζουν τις κομψές σχεδιαστικές αντιθέσεις, προσδίδοντας ένα μίγμα κύρους, αριστοκρατικού χαρακτήρα και ισχυρών επιδόσεων. Η πίσω όψη προσφέρει μια ξεκάθαρη και αντιπροσωπευτική εικόνα της κομψότητας και των premium υλικών που χρησιμοποιήθηκαν.

  Απόλυτα αναγνωρίσιμο, μέρα και νύχτα, από κάθε οπτική γωνία

  Η μάρκα DS έδινε ανέκαθεν έμφαση στον κομψό και απόλυτα διακριτικό χαρακτήρα, που αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της ταυτότητας της μάρκας. Τα φώτα LED, είναι “κοσμήματα” που στολίζουν το μοντέλο με τους ξεχωριστούς προβολείς DS ACTIVE LED VISION που εκπέμπουν ένα ξεχωριστό φως. Το οπτικό αποτέλεσμα είναι απόλυτα ασυνήθιστο.

  Δύο μεγάλες οθόνες για διαισθητική διασύνδεση

  Το “Avant-Garde” στοιχείο εκφράζεται απόλυτα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, με τις δύο οθόνες 12 ιντσών, στην καμπίνα. Συγκεκριμένα, η πρώτη οθόνη υψηλής ανάλυσης αποτελεί καινοτομία για τον έντονο ανταγωνιστικό κόσμο των SUV: λειτουργεί με σύστημα πλοήγησης και με διαχείριση διεπαφής πολυμέσων, το σύνολο παροχής του DS CONNECT και της λειτουργίας Mirror Screen.

  H δεύτερη οθόνη είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στο ψηφιακό ταμπλό, μπροστά από τον οδηγό. Οι δύο οθόνες υπογραμμίζουν έντονα την υψηλή τεχνογνωσία που χαρακτηρίζει και το εσωτερικό του DS 7 Crossback, σε συνδυασμό με τη ξεχωριστή σχεδίαση και το λεπτεπίλεπτο φινίρισμά τους. Οι σχεδιαστές της DS δημιούργησαν μια μοναδικά εξατομικευμένη εμπειρία, που απελευθερώνει το χαρακτήρα του αυτοκινήτου και φέρει το λογότυπο DS. Οι λειτουργίες αφής στην κεντρική οθόνη εκφράζουν το μοντέρνο σχεδιαστικό στυλ και την απλότητα κατά τη χρήση.

  Υπεροχή και Γαλλική Τεχνογνωσία

  “Κάθε DS αντικατοπτρίζει την επιθυμία των κατόχων για άρτιο αποτέλεσμα και συνδυάζει ένα μοναδικό εύρος τεχνογνωσίας που υπηρετεί τις ατομικές προσδοκίες κάθε πελάτη. Οι ταλαντούχοι σχεδιαστές, οι εξειδικευμένοι μηχανικοί και οι ειδικοί υλικών εσωτερικού της DS, μετέφεραν τη γνώση και την πολύτιμη εμπειρία τους προσεγγίζοντας με σχολαστικό τρόπο τη δημιουργία του νέου μοντέλου, χρησιμοποιώντας υλικά κορυφαίας ποιότητας”. Thierry Metroz, Διευθυντής Σχεδιασμού DS.

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια