Έτοιμη -επισήμως- και η Williams FW40

Σημαντικά διαφορετική είναι στην πραγματικότητα η FW40, από το μονοθέσιο που είδαμε πριν μια εβδομάδα σε ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες.

Με σημαντικές αλλαγές μας προέκυψε η πραγματική FW40, όπως θα ονομάζεται το μονοθέσιο της Williams για το 2017. Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου παρουσίαση, αποκάλυψε ότι η τελική εικόνα του αυτοκινήτου δεν ήταν τελικά αυτή που είχε διαρρεύσει η εταιρείας μέσω autosport μια εβδομάδα περίπου νωρίτερα.

Όπως και να έχει η FW40 είναι εδώ, με ένα μεγάλο shark fin όπως τα περισσότερα, εκτός Mercedes, μονοθέσια. Πιστή και αυτή στους νέους κανονισμούς είναι φαρδύτερη, πιο επιθετική και πιο επιβλητική, παρότι η αισθητική των χρωμάτων της παραμένει στο γνωστό από το 2016 μοτίβο.

Να υπενθυμίσουμε ότι το δυναμικό των πιλότων της Williams περιλαμβάνει τον rookie Lans Stroll, εκ Καναδά, και τον γερόλυκο Felipe Massa. Ο τελευταίος  αποχώρησε στο περσινό GP της χώρας του, για να επιστρέψει λίγο αργότερα λόγω μετακίνησης Bottas στη Mercedes. Τα 5.000.000€ που του δόθηκαν, αστρονομικό ποσό για οδηγό στο τέλος της καριέρας του, έπαιξαν το ρόλο τους…

Μετά και την αποκάλυψη της Williams μένουν την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου οι Red Bull και η θυγατρική της Toro Rosso, οι οποίες μαζί με την Haas θα παρουσιάσουν και αυτές τα όπλα τους στη Βαρκελώνη. Μια μόλις ημέρα πριν την έναρξη των δοκιμών.

Σχόλια

Σχόλια