Yamaha YS125

  Η απόλυτη ελαφριά μοτοσυκλέτα για καθημερινές μετακινήσεις

  Δελτίο Τύπου

  Παρέχει ελευθερία κίνησης σε όλους όσους κάνουν καθημερινές διαδρομές

  Καθώς η κυκλοφοριακή συμφόρηση στις πόλεις αυξάνεται συνεχώς – όπως και το κόστος χρήσης των δημόσιων μέσων μεταφοράς – η άφιξη στη δουλειά γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη για εκατομμύρια ανθρώπους που κάνουν καθημερινές διαδρομές. Η Yamaha έχει δεσμευτεί να προσφέρει σε όλους έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης μέσα στην πόλη και η σειρά Urban Mobility περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία προσιτών και αξιόπιστων μοντέλων με χαμηλό κόστος και οικονομική λειτουργία, που σας επιτρέπουν να Κινείστε. Ζήστε. Αγαπήστε την πόλη.

  Νέα Yamaha YS125: Οδηγήστε ελεύθερα. Οδηγήστε άνετα.

  Καθώς διαθέτει σπορ και ελκυστική νέα σχεδίαση, διατηρώντας παράλληλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά και στοιχεία της επιτυχημένης YBR125, η νέα Yamaha YS125 έχει κατασκευαστεί για να προσελκύσει ένα ακόμα πιο ευρύ πλήθος οπαδών. Οι μεγάλοι τροχοί και η βελούδινη ανάρτησή της εξασφαλίζουν εύκολο χειρισμό – ενώ η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, η μεγαλύτερη αυτονομία και η αυξημένη άνεση κατά την οδήγηση, την κάνουν μία από τις πιο πρακτικές και οικονομικά προσιτές, ελαφριές μοτοσυκλέτες για καθημερινές μετακινήσεις.

  Η δημοτικότητα της YBR125 μεταξύ των ευρωπαίων που κάνουν καθημερινές διαδρομές μπορεί να αποδοθεί στην κορυφαία στην κατηγορία οικονομία της και στην προσιτή τιμή της, σε συνδυασμό με τη θρυλική αξιοπιστία της Yamaha. Οι αντιπρόσωποι της Yamaha αναφέρουν πολλές περιπτώσεις μοντέλων YBR125 που έχουν καλύψει πάνω από 100.000 km. Και αυτή η αποδεδειγμένη αντοχή – αλλά και η επαγγελματική υποστήριξη που παρέχει το δίκτυο ευρωπαίων αντιπροσώπων της – έχει βοηθήσει ώστε το μοντέλο να προσελκύσει ένα τόσο ισχυρό και πιστό πλήθος οπαδών. Με περισσότερες από 150.000 πωλήσεις στην Ευρώπη, η YBR125 έχει αποδείξει ότι είναι ένα σταθερά επιτυχημένο μοντέλο μέσα στα τελευταία 10 χρόνια.

  Αξιοποιώντας τα ισχυρά σημεία της αρχικής YBR125, η Yamaha συνεχίζει την επιτυχημένη ιστορία της σειράς Urban Mobility με την παρουσίαση της οικονομικά προσιτής YS125, μιας πιο σπορ, ελαφριάς μοτοσυκλέτας για καθημερινές μετακινήσεις που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις αυτών των Ευρωπαίων που κινούνται καθημερινά μέσα στην πόλη.

  Νέα Yamaha YS125: Βελτιωμένη αυτονομία καυσίμου, άνεση και στυλ.

  Η νέα Yamaha YS125 σχεδιάστηκε για να ενισχύσει τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει την YBR125 μια μοτοσυκλέτα καθημερινών διαδρομών με κορυφαίες πωλήσεις, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει στους σημερινούς έξυπνους και διορατικούς αναβάτες που κάνουν καθημερινές διαδρομές ένα ακόμα πιο άνετο, κομψό και ελκυστικό σύνολο.

  Οι ιδιοκτήτες των YBR125 που επιθυμούν να κάνουν αναβάθμιση στο νέο μοντέλο, μπορούν να αναμένουν από την YS125 ακόμα πιο υψηλά επίπεδα αυτονομίας και άνεσης κατά την οδήγηση. Ταυτόχρονα, οι αναβάτες που μπαίνουν για πρώτη φορά στον κόσμο των δύο τροχών – αλλά κι εκείνοι που κάνουν αναβάθμιση από κάποιο scooter 50 κ.εκ. ή από κάποια φθηνή μοτοσυκλέτα των 125 κ.εκ. – μπορούν να είναι σίγουροι ότι χάρη στην κορυφαία αξιοπιστία και τον εύκολο χειρισμό, η YS125 είναι μια έξυπνη επιλογή.

  Χαρακτηριστικά εύκολου χειρισμού

  Είτε κινείστε αργά στις συνωστισμένες λεωφόρους της πόλης είτε ακολουθείτε δευτερεύοντες δρόμους, το ελαφρύ πλαίσιο και η βελούδινη ανάρτηση της YS125 βοηθούν ώστε κάθε διαδρομή να γίνεται πιο εύκολη και πιο απολαυστική. Οι ζάντες 18 ιντσών παρέχουν ευκινησία και ευστάθεια – ενώ το μπροστινό ελαστικό 2,75-18 και το φαρδύ πίσω ελαστικό 100/80-18 εξασφαλίζουν άνετο και σίγουρο κράτημα στο δρόμο.

  Αξιόπιστος και οικονομικός κινητήρας με ομαλή λειτουργία

  Η αξιοπιστία, η προσιτή τιμή και το χαμηλό κόστος λειτουργίας βρίσκονται στην κορυφή της λίστας αυτών που “πρέπει να έχουν” οι σύγχρονοι έξυπνοι άνθρωποι που μετακινούνται καθημερινά μέσα στην πόλη και ο πρόσφατα σχεδιασμένος, αερόψυκτος, 2βάλβιδος κινητήρας 125 κ.εκ. με 1ΕΕΚ της YS125, ο οποίος συμμορφώνεται με τα πρότυπα EU4, είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους και οικονομικούς στη κατηγορία του.

  Για να εξασφαλιστεί η σημαντικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και η μειωμένη εκπομπή καυσαερίων της YS125, ο μικρών διαστάσεων κινητήρας διαθέτει νέο κύλινδρο με μεγαλύτερη διαδρομή εμβόλου 57,9 mm, αλλά και νέα κυλινδροκεφαλή με μικρότερη γωνία βαλβίδων και ειδικά σκληρυμένες βαλβίδες. Το σύστημα εξισορρόπησης μονού άξονα εξασφαλίζει ομαλή οδήγηση, ενώ υπάρχει και ηλεκτρικός μηχανισμός εκκίνησης καθώς και μηχανισμός εκκίνησης με μανιβέλα.

  Εξαιρετική οικονομία και αξιοπιστία

  Ο πρόσφατα σχεδιασμένος τετράχρονος μονοκύλινδρος κινητήρας 125 cc με 1ΕΕΚ κατασκευάστηκε για να επιτυγχάνει εξαιρετική οικονομία καυσίμου – και, αφού είναι προϊόν Yamaha, οι πελάτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι η αξιοπιστία και η αντοχή είναι στάνταρ χαρακτηριστικά του. Καθώς είναι εξοπλισμένη με ρεζερβουάρ καυσίμου 14 λίτρων για μεγάλη αυτονομία – κατά 1 λίτρο μεγαλύτερο από το ρεζερβουάρ της YBR125 που έπαψε να παράγεται – η YS125 έχει δυνατότητα να καλύπτει 300 km μεταξύ των στάσεων για ανεφοδιασμό.

  Σπορ νέα όψη

  Η YS125 χαρίζει νέα εμφάνιση στην κατηγορία των ελαφριών μοτοσυκλετών για καθημερινές διαδρομές με τη σπορ εμφάνισή της, η οποία περιλαμβάνει έναν πρόσφατα σχεδιασμένο προβολέα που περικλείεται σε ένα καινούργιο κάλυμμα μικρών διαστάσεων. Τα μπροστινά και πίσω φλας διαθέτουν διαφανείς φακούς – και το πρόσφατα σχεδιασμένο πίσω φως μαζί με τη βάση για την πινακίδα κυκλοφορίας ενισχύουν τη σπορ εμφάνιση αυτής της ελαφριάς μοτοσυκλέτας για καθημερινές διαδρομές.

  Τελειοποιημένο στυλ

  Εκτός από τον νέο σπορ προβολέα και το μινιμαλιστικό κάλυμμα, η YS125 διαθέτει επίσης κομψά νέα πάνελ που τονίζουν τη φιλοδοξία της να καθιερωθεί ως η απόλυτη ελαφριά μοτοσυκλέτα καθημερινών μετακινήσεων. Οι νέοι, γωνιώδεις πλευρικοί αεραγωγοί συμπληρώνουν το νέο προβολέα και το κάλυμμα, ενώ τα ανασχεδιασμένα πλευρικά καλύμματα, το πίσω μέρος και το μπροστινό φτερό – αλλά και ο νέος μαύρος κεκλιμένος σιγαστήρας – χαρίζουν στην YS125 σπορ εμφάνιση γεμάτη ζωντάνια.

  Ψηλότερη σέλα και πιο άνετη θέση οδήγησης

  Η εργονομία της YS125 εξασφαλίζει ότι οι αναβάτες κάθε σωματότυπου θα νιώσουν άνετα μόλις καθίσουν πάνω σε αυτήν την ελαφριά μοτοσυκλέτα καθημερινών μετακινήσεων. Με ύψος 795 mm, η σέλα είναι κατά 15 mm ψηλότερη απ’ ότι στην YBR125 και εξασφαλίζει πιο φυσιολογική, όρθια θέση οδήγησης ώστε η διαδρομή προς τη δουλειά να γίνεται πιο άνετα.

  Γνήσια αξεσουάρ Yamaha

  Για να καλύψει τις ανάγκες των ανθρώπων που κάνουν καθημερινές διαδρομές με την YS125 και θέλουν να βελτιώσουν την πρακτικότητά της, η σειρά γνήσιων αξεσουάρ της Yamaha περιλαμβάνει ένα σπορ ανεμοθώρακα, μια πίσω σχάρα και μια θήκη 30 λίτρων. Αυτά τα στοιχεία θα γίνουν διαθέσιμα μόλις φτάσει στην αγορά η YS125 στα μέσα Μαρτίου.

  Χρώματα

  Power Red
  Competition White
  Midnight Black

  Διαθεσιμότητα 

  Μέσα Μαρτίου 2017

  Προτεινόμενη λιανική τιμή

  Η τιμή διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Επικοινωνήστε με τον τοπικό εκπρόσωπο τύπου για πληροφορίες που αφορούν συγκεκριμένα τη χώρα σας.

  Κυριότερα στοιχεία της YS125

  *         Αξιόπιστη, μοτοσυκλέτα για καθημερινές διαδρομές με χαμηλό κόστος και οικονομική λειτουργία
  *         Αντικαθιστά την κορυφαία σε πωλήσεις YBR125 στη σειρά Urban Mobility
  *         Νέα, σπορ σχεδίαση με νέο σχέδιο προβολέα και καλύμματος
  *         Τελειοποιημένη σχεδίαση με νέους αεραγωγούς, πλευρικά καλύμματα και πίσω μέρος
  *         Νέος τετράχρονος αερόψυκτος κινητήρας 125 κ.εκ. με χαμηλή κατανάλωση
  *         Συμμόρφωση με το πρότυπο EURO 4
  *         Φυσική και άνετη θέση οδήγησης με ψηλότερη σέλα 795 mm
  *         Μεγαλύτερο ρεζερβουάρ καυσίμου 14 λίτρων, το οποίο παρέχει δυνατότητα αυτονομίας 300 km
  *         Νέος κεκλιμένος μαύρος σιγαστήρας
  *         Ενοποιημένο σύστημα πέδησης (UBS) για πρόσθετη δυνατότητα ελέγχου
  *         Δυνατότητα οδήγησης από κατόχους διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου

  Urban Mobility από τη Yamaha: Μετακινηθείτε. Ζήστε. Αγαπήστε.

  Τα μοντέλα Urban Mobility της Yamaha προσφέρουν σε όλους την ευκαιρία πρόσβασης σε ένα έξυπνο, αξιόπιστο, οικονομικό και πρακτικό μέσο μεταφοράς για την πόλη. Ενισχύοντας περαιτέρω τα ισχυρά σημεία της κορυφαίας σε πωλήσεις YBR125, η σπορ νέα YS125 είναι έτοιμη να καθιερωθεί ως η απόλυτη ελαφριά μοτοσυκλέτα καθημερινών διαδρομών.

  Η Μετακίνηση δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστική. Ζήστε. Αγαπήστε.

   

  Σχόλια

  Σχόλια