Αυτή είναι η νέα VJM10

Το νέο της μονοθέσιο για τη σεζόν 2017, παρουσίασε πριν λίγα λεπτά, η Force India. Η VJM10, θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο καλά τη δουλειά για την οποία κατασκευάστηκε, μιας και η προκάτοχός της τερμάτισε τέταρτη στο περσινό πρωτάθλημα. Η Force India, τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει με τα μονοθέσιά της, τη δυναμική της, καθώς βρίσκεται σε κάθε αγώνα μέσα στη βαθμολογούμενη 10αδα. Ο Nico Hulkenberg, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, με το οδηγικό δίδυμο να είναι πλέον, οι Sergio Perez και Sebastian Ocon.

Το μονοθέσιο της ομάδας του Silverstone έχει νέο χρωματισμό. Το ασημί πλέον είναι το κυρίαρχό χρώμα με τις κίτρινες και μαύρες λεπτομέρειες, να δίνουν ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Όσον αναφορά, τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι το πρώτο από τα τρία συνολικά μονοθέσια που έχουμε δει, που έχει σκαλοπάτι στο ρύγχος του μονοθεσίου. Η μύτη είναι διαφορετική από πέρσι, καθώς οι δύο οπές που κοσμούσαν αυτή, είναι πλέον παρελθόν. Η νέα μύτη της VJM10, είναι πιο λεπτή και διαθέτει δύο διόδους εισαγωγής αέρα, οι οποίες οδηγούν στο κάτω μέρος του μονοθεσίου.

Το πίσω μέρος της νέας Force India, έχει ένα πιο ογκώδες στο τέλος του Shark Fin, με την κάθετη στήλη του DRS να στηρίζεται πάνω σε αυτό. Η εμπρός πτέρυγα, όπως και η πίσω, είναι σύμφωνες με τους νέους κανονισμούς. Στο πλαϊνό μέρος του μονοθεσίου, βλέπουμε τα sidepods να είναι αρκετά λεπτά, με τις εισαγωγές των ψυγείων να είναι αρκετά μικρές. Επίσης τα bargeboards, είναι σαφώς μεγαλύτερα από πέρσι, καθώς και αυτά είναι βάση των νέων κανονισμών.

 

Σχόλια

Σχόλια