Με Ford έρχεται ο Άγιος Βαλεντίνος

  Η αμερικανική εταιρεία σκέφτηκε ένα δώρο για κάποιους από αυτούς που την ημέρα του έρωτα την περνούν εργαζόμενοι.

  Ένας στους τέσσερις σερβιτόρους περνά τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μεταφέροντας δίσκους. Οι ίδιοι συνήθως δεν μπορούν να γιορτάσουν, ενώ πολλοί μαλώνουν με τους συντρόφους τους εξ αιτίας της δουλειάς.

  Μερικοί ωστόσο προτιμούν να χάσουν τη δουλειά τους. Προκειμένου να περάσουν την πιο ρομαντική νύχτα του χρόνου με τους αγαπημένους τους. Σύμφωνα με πανευρωπαϊκή έρευνα μεταξύ σερβιτόρων, μπάρμαν και παρκαδόρων, που έγινε για λογαριασμό της Ford, 1 στους 3 προσπαθεί να αποφύγει τη δουλειά και 1 στους 10 δηλώνει ασθένεια. Άλλοι επινοούν μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή προσποιούνται ότι χάλασε το αυτοκίνητό τους.

  Τώρα η Ford ανταμείβει όλους αυτούς, για την προσφορά προς τους πελάτες τους. Με μία πρόσκληση – έκπληξη σε ένα πολύ ξεχωριστό, ρομαντικό γεύμα.

  «Στα ραντεβού την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τα ζευγάρια έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον. Αλλά η εξέλιξη της βραδιάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εκείνους που θυσιάζουν τη δική τους νύχτα για να κάνουν κάτι σημαντικό» δήλωσε ο Greg Dawson, vice president Communications & Public Affairs, Ford Ευρώπης. «Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και ο καλύτερος τρόπος για να αναγνωρίσουμε τις προσπάθειές τους είναι να τους δώσουμε τη σημασία που τους αξίζει.»

  Η πιο ευτυχισμένη στιγμή

  Η Kelsie Jamieson, 24, σερβιτόρα στο Λονδίνο, έχει ήδη βοηθήσει να γίνουν δύο προτάσεις γάμου εν ώρα εργασίας. Η ίδια δεν έχει ζήσει ποτέ ένα ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η έκπληξη που της έγινε ήταν μία ρομαντική βραδιά με τον αρραβωνιαστικό της  Nick Epstein, 32 – ο οποίος προηγουμένως της έκανε πρόταση με ένα δαχτυλίδι Haribo.

  Για πολλούς που εργάζονται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου υπάρχει ένα πλεονέκτημα. Τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι οι πελάτες ήταν πιο φιλικοί από όσο συνήθως και ακόμα πιο γενναιόδωροι.

  Τώρα όσοι δεν στάθηκαν αρκετά τυχεροί να βρίσκονται με το ταίρι τους την ημέρα των ερωτευμένων και τρώνε μόνοι, με τη βοήθεια κάποιων σερβιτόρων ξαναβρίσκουν την αισιοδοξία τους.

  Σχόλια

  Σχόλια