Η Nissan στηρίζει τη νέα γενιά με το GENERATION N

  Το πρόγραμμα στήριξης νέων με καινοτόμες ιδέες, δράσεις και επιδόσεις ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία και τα αυτοκίνητα της Nissan.

  Nissan Generation N 2017

  Υπάρχει μια νέα γενιά που με τη δράση, τη στάση και τις σκέψεις της αλλάζει τον κόσμο. Αυτή είναι η GENERATION N της Nissan.

  Η Nissan στηρίζει ανθρώπους οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν ήδη καταφέρει να ξεχωρίσουν για τις καινοτόμες ιδέες και δράσεις τους. Κάνοντας πράξη το σλόγκαν της μάρκας “Innovation that Excites” (Καινοτομία που Ενθουσιάζει), η καμπάνια GENERATION N αποτελεί μια προσπάθεια ανάδειξης και επιβράβευσης. Των ανθρώπων ή ομάδων, που μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον καταφέρνουν να ενθουσιάζουν και να καινοτομούν. Ταυτόχρονα να διακρίνονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

  Prom

  Επιλέχθηκαν 20 ξεχωριστοί εκπρόσωποι της GENERATION N. Οι μοναδικές δράσεις τους παρουσιάζονται μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.nissangenerationn.gr. Νέοι άνθρωποι που διακρίνονται για το έργο τους σε τομείς όπως επιχειρηματικότητα, φυσικές επιστήμες, ιατρική, μηχανολογία, κοινωνική προσφορά, αθλητισμός κ.α. Μέσα από 20 σύντομα videos οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας παρουσιάζουν το αντικείμενο και το όραμά τους. Παράλληλα, καλούν το κοινό να τους στηρίξει με την ψήφο τους.

  Πως λειτουργεί

  Στο www.nissangenerationn.gr  μπορεί οποιοσδήποτε να ψηφίσει εκείνους που θέλει να κερδίσουν. Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα επιβραβεύσει τους 10 πρώτους, δίνοντάς τους από ένα αυτοκίνητο Nissan για έναν ολόκληρο χρόνο, υποστηρίζοντας έτσι έμπρακτα το όραμά τους. Ανάλογα με τη φύση της δράσης του κάθε διαγωνιζομένου θα δοθεί και το κατάλληλο όχημα μέσα από το στόλο της Nissan. Την ίδια στιγμή, όσοι από το κοινό ψηφίσουν, θα μπαίνουν στην κλήρωση. Τα δώρα θα είναι 3 μεγάλα ταξίδια στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Φρανκφούρτης.

  Vyrwn

  Ξεκινάμε λοιπόν με Nissan και www.nissangenerationn.gr !

  Σχόλια

  Σχόλια