Με το δεξί το 2017 για την Peugeot

  Η γαλλική εταιρεία έχει κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζει τη νέα χρονιά, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε εμπορικό επίπεδο.

  Peugeot family 2017

  Με τον καλύτερο και πιο ευοίωνο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για την Peugeot. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του νέου έτους φάνηκε ότι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των πελατών. Με μερίδιο αγοράς που άγγιξε το 7,6% τον Ιανουάριο του 2017 στα επιβατικά αυτοκίνητα, η Peugeot ξεκινάει εντυπωσιακά. Παράλληλα κατέκτησε την 3η θέση των πωλήσεων, δείχνοντας μια μεγάλη δυναμική για τη συνέχεια.

  Πρωτεργάτης των πωλήσεων είναι το Peugeot 208 – τρίτο σε πωλήσεις τον Ιανουάριο ανεξαρτήτως κατηγορίας. Επίσης το SUV 2008 ακολουθεί, όντας πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του. Γίνεται έτσι ξεκάθαρο ότι η μάρκα θα αποτελέσει βασικό πρωταγωνιστή για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Έχοντας τα πιο δυνατά χαρτιά, στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες.

  Peugeot (1)

  Εντυπωσιακό είναι και το ενδιαφέρον των πελατών για το νέο SUV Peugeot 3008. Το οποίο ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά μόλις πριν ένα μήνα, ωστόσο έχει εκατοντάδες παραγγελίες. Με το δεξί όμως ξεκίνησε και η αγωνιστική καριέρα του μοντέλου. Στην  αγωνιστική του έκδοση 3008DKR κυριάρχησε στο Ράλι Ντακάρ με ένα ανεπανάληπτο «1-2-3»!

  Κορυφή και στα επαγγελματικά

  Η επιτυχής πορεία της μάρκας συνεχίζεται και στην αγορά των ελαφρών  επαγγελματικών. Η PEUGEOT Professionnel  κατάκτησε τη δεύτερη θέση στις ταξινομήσεις του μήνα, με μερίδιο αγοράς 15,6%. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε το Peugeot Boxer, το οποίο ήρθε δεύτερο στις ταξινομήσεις του μήνα ανεξαρτήτως κατηγορίας.

  Σχόλια

  Σχόλια