Η Ohvale στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MiniGP

  Η Ohvale Greece προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να αγοράσουν τη δικιά τους μοτοσυκλέτα

  Δελτίο Τύπου

  Η Ohvale Greece βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι για το 2017 θα συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Minigp ως ενιαίος θεσμός στης κατηγορίες Minigp1 με το Ohvale Gpo110cc και στην κατηγορία Minigp με το Ohvale Gpo160cc στα οποία οι κινητηρες  είναι κλειδωμενοι από το εργοστάσιο με ασφάλεια ώστε να μην μπορεί να γίνει καμια μετατροπή. Με αυτό τον τρόπο αυτομάτως εξασφαλίζουν την ενιαία υποδυναμη για όλους τους οδηγούς.

  Οι οδηγοί οι οποίοι θα τρέχουν με Ohvale θα βαθμολογουνται ξεχωριστά και θα  βραβευονται ξεχωριστά.

  Η Ohvale Greece προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να αγοράσουν τη δικιά τους μοτοσυκλέτα καθώς και σε όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ενοικιασουν τη μοτοσικλέτα ώστε να   συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα καθώς και για να προπονηθουν.

  Η τιμές η οποίες έχουν διαμορφωθεί για ενοικίαση με γνώμονα την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας τα τελευταία χρόνια και για να είναι εφικτή η συμμετοχή για όλους είναι η παρακάτω. Για ελεύθερες δοκιμές οποιαδήποτε ημέρα σε πιστα την οποια θα εχει εξασφαλισει η ohvale greece σε συνενοηση με της περισοτερες πιστες ωστε να υπαρχει παντα η δυνατοτητα προπονησης η τιμή ανά σεσιον είναι 20 ευρώ. Η τιμή περιλαμβάνει μοτοσικλέτα τεχνική υποστήριξη οδηγική υποστήριξη καύσιμα καθώς και ελαστικά.

  Για συμμετοχή σε αγώνα Minigp στο πανελλήνιο πρωτάθλημα η τιμή ανέρχεται στα 500 ευρώ. Περιλαμβάνει μοτοσικλέτα και  καύσιμα για όλες τις ελεύθερες δοκιμές του Σαββάτου καθώς και όλα τα ελεύθερα και χρονομετρημενα σεσιον της Κυριακής και του αγώνα. Με πλήρη τεχνική υποστήριξη και στήσιμο της μοτοσικλέτας κάτω από την τέντα της ohvale με άρτιο και τεχνικό εξοπλισμό και προσωπικό της εταιρείας καθώς και χρήσιμες οδηγικές συμβουλές για την δυνατότητα βελτίωσης χρόνων για όλα τα επίπεδα οδηγών με στόχο πάντα τη νίκη.

   

   

  www.ohvale.gr

  Σχόλια

  Σχόλια