Νέοι αναβάτες, νέοι στόχοι για την Suzuki Ecstar MotoGP

  H TEAM SUZUKI ECSTAR παρουσίασε την νέα αγωνιστική της οµάδα στο Sepang της Μαλαισίας

  Δελτίο Τύπου

  TEAM SUZUKI ECSTAR: µε ανυποµονησία στην εκκίνηση ενός συναρπαστικού πρωταθλήµατος για το 2017! • Νέοι αναβάτες: Andrea Iannone (ITA) & Alex Rins (SPA) • Στόχος: µείωση της απόστασης µε τις υπόλοιπες οµάδες κορυφής µε στόχο την κατάκτηση των βάθρων

  H TEAM SUZUKI ECSTAR παρουσίασε την νέα αγωνιστική της οµάδα στο Sepang της Μαλαισίας. Η Ιαπωνική οµάδα µε αρχηγό τον Davide Brivio (Τeam Manager), τον Satoru Terada (Project Leader) και τον Ken Kawauchi (Technical Manager), ξεκινά την Τρίτη περίοδο στην κορυφαία κατηγορία. Μετά από 2 χρόνια δηµιουργίας, σκληρής δουλειάς και βελτιώσεων, το 2017 θα είναι καθοριστική άσκηση κατά την οποία η TEAM SUZUKI ECSTAR στοχεύει να γίνει µια από τις κορυφαίες οµάδες στο παγκόσµιο πρωτάθληµα.

  Με κατεύθυνση την κορυφή γι’ αυτή τη χρονιά, η TEAM SUZUKI ECSTAR απέκτησε τον Ιταλό Andrea Iannone και τον νεαρό Ισπανό Alex Rins που προέρχεται από την κατηγορία Moto2. Το GSX-RR1000, µε πολλές βελτιώσεις µε στόχο την ενίσχυση των επιδόσεών του, θα αγωνιστεί µεταξύ των κορυφαίων µοτοσικλετών του κόσµου. Ο 28χρονος Iannone, γεννηµένος στο Vasto της Ιταλίας, πρωτοεµφανίστηκε στην πρώτη κατηγορία το 2013 µε την Ducati Pramac και έδειξε από την αρχή τα διαπιστευτήρια του µε την κορυφαία και επιθετική του οδήγηση η οποία τον κατέταξε µεταξύ των πιο γρήγορων αναβατών παγκοσµίως. Τέσσερα χρόνια µετά, έχοντας κερδίσει τον πρώτο του αγώνα στην κατηγορία πέρυσι στην Αυστρία, η TEAM SUZUKI ECSTAR θέλει να ενισχύσει τον Andrea στην επίτευξη των νέων στόχων του µεταξύ των κατακτητών των κορυφαίων βάθρων. Ο 21χρονος Rins από την Barcelona είναι ο νέος αναβάτης της οµάδας, που ξεκινά την καριέρα του ανάµεσα στους κορυφαίους αναβάτες.

  Με τις ιδιαίτερες ικανότητες που διαθέτει ο Rins έχει θέσει υψηλά τον πήχη για το 2017, το οποίο θα αποτελέσει και έτος εκπαίδευσής του στην κατηγορία µε στόχο την απόκτηση της εµπειρίας και την επίτευξη υψηλότερων στόχων για τα επόµενα χρόνια. Η TEAM SUZUKI ECSTAR µε έδρα το Hamamatsu, είναι µια από τις πιο δηµοφιλής οµάδες στην κατηγορία των MotoGP. Η αγωνιστική της ιστορία είναι ιδιαίτερα επιτυχηµένη από τη δεκαετία του ’70 όταν ο θρυλικός Βρετανός αναβάτης Barry Sheene κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο στα 500 c.c. το 1976. Από τότε ανέλαβαν και άλλοι διάσηµοι διάδοχοι αυτής της κληρονοµιάς όπως οι: Marco Lucchinelli, Franco Uncini, Kevin Schwantz & Kenny Roberts Jr.

  Η πιο πρόσφατη νίκη της TEAM SUZUKI ECSTAR είναι αυτή στο Silverstone της Μεγάλης Βρετανίας την προηγούµενη χρονιά. Ακολουθείστε τους παρακάτω συνδέσµους για φωτογραφικό υλικό και video της οµάδας:

  http://www.suzuki-racing.com/motogp/series_gallery.aspx?OBJ_ID=77644

  http://www.suzuki-racing.com/videogallery.aspx

  Σχόλια

  Σχόλια