Σειρά Βίντεο “That’s How it Works” από την Opel

  Τα διαδικτυακά εκπαιδευτικά βίντεο της Opel γίνονται όλο και πιο δημοφιλή και τώρα με τη νέα γενιά Navi 900 IntelliLink και R 4.0 IntelliLink θα υπάρξει και συνέχεια

  Δέσιμο κόμπου, αφαίρεση λεκέ ή εγκατάσταση πλυντηρίου. Αντί να διαβάζουν οδηγίες χρήσης ή το βιβλίο του κατασκευαστή πολλοί καταναλωτές στην εποχή μας προτιμούν να παρακολουθούν διαδικτυακά ή εκπαιδευτικά βίντεο, τα λεγόμενα “tutorials”. Πιστή στο πνεύμα της εποχής, η Opel κυκλοφορεί μία νέα σειρά tutorials καταναλωτών για τα συστήματα infotainment Navi 900 IntelliLink και R 4.0 IntelliLink.

  Χρησιμοποιώντας ένα μίγμα video animation και κατανοητής αφήγησης, τα μικρής διάρκειας tutorials εξηγούν τον τρόπο εξατομίκευσης του συστήματος και τη χρήση λειτουργιών όπως πλοήγηση, τηλέφωνο και φωνητική αναγνώριση, καθώς και τα Apple CarPlay και Android Auto.

  Για παράδειγμα, το tutorial “That’s How it Works: Navigation” με Navi 900 IntelliLink καθοδηγεί τους χρήστες πώς να εισάγουν έναν προορισμό μέσω της διεύθυνσης ή ενός σημείου ενδιαφέροντος, αλλά και ένα πρόσθετο σημείο αναφοράς όπως σταθμός ανεφοδιασμού, κατά τη διάρκεια καθοδήγησης μιας διαδρομής.

  Τα tutorials προσφέρουν επίσης χρήσιμες υποδείξεις και συμβουλές “Did you know?”, όπως αλλαγή απεικόνισης του χάρτη και προσανατολισμού με ένα απλό άγγιγμα της έγχρωμης οθόνης αφής του Navi 900 IntelliLink, ή τον τρόπο απενεργοποίησης των φωνητικών ανακοινώσεων πλοήγησης κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής κλήσης.

  Motornews-Opel-DT1

  «Τα Video tutorials προσφέρουν απλές απαντήσεις σε ερωτήσεις καθημερινότητας. Το μέσον είναι ιδανικό για την εξήγηση τεχνολογιών όπως τα συστήματα infotainment,» σχολίασε ο Dr. David Voss, Manager Connected Customer. «Η ευρεία απήχηση των tutorials σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών ταιριάζει άριστα με τη μάρκα Opel, που φημίζεται για τον εκδημοκρατισμό της τεχνολογίας.»

  Εκτός από την ανάλυση των διαφόρων λειτουργιών, η σειρά “That’s How it Works” περιλαμβάνει ένα tutorial για την εξατομίκευση του συστήματος infotainment. Αποθηκεύοντας στοιχεία όπως μουσικές λίστες, επαφές και διευθύνσεις στα Αγαπημένα, μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, να καλείτε συχνές επαφές και να καθοδηγείστε σε δημοφιλείς προορισμούς με ένα άγγιγμα στην έγχρωμη οθόνη οκτώ ιντσών.

  Τα “That’s How it Works” tutorials μπορείτε να τα βρείτε στα Ελληνικά στο κανάλι της Opel στο youtube.com.

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια