Ακόμα 6 διακρίσεις για τη Skoda

  Στο θεσμό “2017 Best Cars” του Βρετανικού Περιοδικού “What Car?” η Skoda είχε έξι σημαντικές επιτυχίες

  Με επιτυχίες ξεκίνησε η νέα χρονιά για τη Skoda: Στο θεσμό βραβείων Best Cars of 2017, που πραγματοποίησε το Βρετανικό περιοδικό “What Car? η Skoda ήρθε πρώτη σε τρεις κατηγορίες και αναδείχθηκε η πιο επιτυχημένη μάρκα σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς βραβείων αυτοκινήτου στη Βρετανία. Τα μοντέλα Kodiaq, Fabia και Superb Combi απέσπασαν τις υψηλότερες διακρίσεις στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Η επιτυχία ολοκληρώθηκε με πρωτιές των Skoda Citigo, Fabia Combi και Superb στην κατηγορία “Best Value for Money ομοίως στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.

  «Τα βραβεία “What Car? είναι η απόλυτη καταξίωση και εμψύχωση για όλη την ομάδα της Skoda. Επιβεβαιώνουν ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο για να επεκτείνουμε, να εκσυγχρονίσουμε και να ενδυναμώσουμε συναισθηματικά τη γκάμα μας. Ταυτόχρονα, η επιτυχία αυτή υπογραμμίζει την αυξανόμενη απήχηση της μάρκας μας στις διεθνείς αγορές» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Skoda, Bernhard Maier.

  Motornews-Skoda-DT-1

  Ένα εξαιρετικό SUV

  Με τον τίτλο Best Large SUV, το νέο Skoda Kodiaq απέσπασε ένα από τα σημαντικότερα Ευρωπαϊκά βραβεία αυτοκινήτου πριν ακόμα λανσαριστεί στην αγορά. «Πραγματικά ανυπομονούμε και τρέφουμε υψηλές προσδοκίες για το πρώτο μεγάλο SUV της εταιρείας. Προς το παρόν, το σίγουρο είναι ότι το Skoda Kodiaq ενθουσίασε την κριτική επιτροπή. Είναι ένα εκπληκτικό SUV με επτά καθίσματα, σύστημα τετρακίνησης, ισχυρό πετρελαιοκινητήρα αναβαθμισμένο επίπεδο εξοπλισμούκαι όλα αυτά, σε μία φανταστική τιμή» δήλωσε ο Steve Huntingford, αρχισυντάκτης του“What Car?

  Με μήκος 4,70m, μέχρι επτά καθίσματα και το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του το Skoda Kodiaq είναι το πρώτο μεγάλο SUV της μάρκας, το οποίο θα λανσαριστεί διαδοχικά στις διεθνείς αγορές από το Φεβρουάριο. Κύρια χαρακτηριστικά του, η κομψή σχεδίαση, η πρωτοφανής ευρυχωρία η πρακτικότητα και οι καινοτόμες τεχνολογίες που συναντάμε σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας.

  Motornews-Skoda-DT-2

  Σημείο Αναφοράς

  Για τρίτη συνεχή φορά, το Skoda Fabia απέσπασε τον τίτλο του καλύτερου μικρού αυτοκινήτου Best Small Car” στο θεσμό“What Car?. «Τους τελευταίους δώδεκα μήνες, έχουν κυκλοφορήσει αρκετά νέα μικρά μοντέλααλλά το Skoda Fabia παραμένει αήττητο. Μπορεί να ελίσσεται εύκολα και με ασφάλεια στην πόλη, στους επαρχιακούς δρόμους και στον αυτοκινητόδρομο, υπερέχοντας σε άνεση και ποιότητα από πολλά μεγαλύτερα αυτοκίνητα. Το μοντέλο ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό λόγω της εντυπωσιακής ποιότητας κατασκευής, το υψηλό επίπεδο ασφάλειας, τον πλούσιο εξοπλισμό και την απαράμιλλη πρακτικότητα» δήλωσε ο Huntingford, αρχισυντάκτης του What Car?.

  Motornews-Skoda-DT-3

  Ηγέτης της κατηγορίας

  Το Skoda Superb Combi υπερασπίστηκε τον περσινό του τίτλο στα φετινά βραβεία Best Cars. Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Huntingford επαναλαμβάνει τα επιχειρήματα της κριτικής επιτροπής: «Το Skoda Superb Combi παραμένει πρωτοπόρος στην κατηγορία του, με κύρια ατού τις επιδόσεις, τους χώρους και την άνεση. Ακολουθούν η πρακτικότητα – κοινό χαρακτηριστικό όλων των μοντέλων Skodaκαι η άριστη σχέση κόστους /απόδοσης (value for money). Κανένα άλλο μοντέλο δεν προσφέρει έναν εφάμιλλο συνδυασμό.»

  Το Skoda Superb Combi ενσωματώνει τις βασικές αξίες της εταιρείας στη σημερινή του έκδοση και είναι πιο ευρύχωρο, πρακτικό και έξυπνο από ποτέ. Με το μεγαλύτερο χώρο επιβατών και αποσκευών στην κατηγορία του, το μοντέλο αποτυπώνει μία δυναμική, κομψή και συναισθηματική σχεδίαση. Η τρίτη γενιά της ναυαρχίδας της Skoda προσφέρει κορυφαία επίπεδα άνεσης, ολοκληρωμένα συστήματα ασφάλειας, υψηλή λειτουργικότητα και καλή σχέση τιμής / επιδόσεων.

  Best value for money’’

  Εκτός από αυτές τις τρεις νίκες, τρία μοντέλα της Skoda βραβεύτηκαν στη κατηγορία “Best value for money’’: Το Skoda Citigo στη κατηγορία “City Car”, το Fabia Combi στη κατηγορία Estatesκαι το Superb στη κατηγορία Executive Cars”.

  Σχόλια

  Σχόλια