Οι επιδόσεις της Nissan για το 2016 σε infographic

  Με ένα πρωτότυπο infographic, η Nissan αποτυπώνει την επιτυχημένη διαδρομή της στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου και για την χρονιά που πέρασε.

  Με την πλήρως ανανεωμένη γκάμα μοντέλων που διαθέτει, την άκρως ανταγωνιστική εμπορική πολιτική της, καθώς και με την αξιοπιστία του δικτύου της ανά την Ελλάδα, η Nissan πέτυχε κορυφαίες επιδόσεις και το 2016, πρωταγωνιστώντας στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

  Συγκεκριμένα, η Nissan κατέγραψε το 2016 πανελλαδικές πωλήσεις 7.289 νέων επιβατικών αυτοκινήτωναυξημένες κατά περίπου 12%, σε σχέση με το αντίστοιχο περσυνό χρονικό διάστημα. Η παραπάνω επίδοση, κατατάσσει την φίρμα στη δεύτερη θέση με μερίδιο αγοράς 9,2%.

  Καταλυτική επίδραση στα μεγέθη των πωλήσεων που επετεύχθησαν, έχει το Nissan Qashqai που συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, όντας το πρώτο σε πωλήσεις πανελλαδικά στην κατηγορία C όπου και ανήκει.

  Motornews-Nissan-Infographic

  Αξιοσημείωτη είναι και η επίδοση του Nissan Micra, όπου κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση των πωλήσεων στα βενζινοκίνητα μοντέλα, ανεξαρτήτως κατηγορίας, για το 2016 !

  Όσο για το 2017, αυτό αναμένεται να είναι εξίσου συναρπαστικό για την Nissan, καθώς με την έλευση του ολοκαίνουργιου Micra την ερχόμενη άνοιξη, η Ιαπωνική μάρκα θα εξασφαλίσει ακόμα ένα success story.

  Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., ευχαριστεί τους πελάτες της για την προτίμησή τους και δεσμεύεται ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες after sales, συνεχείς παροχές και υποστήριξη.

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια