Συνεχίζεται η επέλαση της Peugeot στο Ντακάρ

Peterhansel, Sainz και Loeb πέτυχαν του καλύτερους χρόνους στην τρίτη ειδική διαδρομή του αγώνα δείχνοντας ότι έχουν ρυθμό νίκης.

Peugeot 3008 DKR 2017

Είναι ακόμα πολύ νωρίς, ωστόσο οι τρεις πρώτοι οδηγοί στην τρίτη ειδική του αγώνα, την SAN MIGUEL DE TUCUMÁN – SAN SALVADOR DE JUJUY έδωσαν στην Peugeot την επιβεβαίωση που ζητούσε. Το 3008 DKR έχει σαφώς την ταχύτητα και την ικανότητα να ηγείται. Το θέμα είναι πλέον αν έχει και την αξιοπιστία.

Σάντουιτς ανάμεσα σε τέσσερα Peugeot, με αυτό του Despres να βρίσκεται στην πέμπτη θέση της τρίτης ειδικής, έγινε ο Hirvonen με το Mini John Cooper Works. Το «όπλο» της X-Raid είναι το μοναδικό τετρακίνητο ανάμεσα στους διεκδικητές της πρωτιάς.

peugeot

Δυστυχώς για την Toyota, που κέρδισε την πρώτη ειδική του αγώνα, ο Al-Attiyah είχε μια μικρή έξοδο. Που έκανε ωστόσο σημαντική ζημιά στον τροχό του Hilux. Έτσι, το πρώτο Toyota στην κατάταξη της ημέρας ήταν αυτό του Roma στην 8η θέση.

Η Honda αμφισβητεί την KTM

Εδώ και 16 χρόνια η KTM έχει μονοπωλήσει το Dakar. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα της Honda και της Yamaha σε δεύτερο πλάνο, να αμφισβητήσουν την πρωτοκαθεδρία της.

Τη χθεσινή ημέρα λοιπόν το ρυθμό έδωσε ο Ισπανός Barreda με την Honda που άφησε πολύ πίσω τον Βρετανό Sunderland με την KTM. Ο νικητής της δεύτερης ειδικής διαδρομής Toby Price με την KTM ήταν μόλις ένατος. Ο De Soultrait με την Yamaha βρέθηκε στην 14η θέση.

honda

Ο Ισπανός Barreda με την Honda, νικητής της τρίτης ειδικής.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε την κατάταξη της τρίτης ειδικής διαδρομής για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες.

Τρίτη ειδική διαδρομή, SAN MIGUEL DE TUCUMÁN – SAN SALVADOR DE JUJUY

Αυτοκίνητα

cea_03

Μοτοσικλέτες

cem_03

 

Σχόλια

Σχόλια