Δριβάκος- Μπαντέ στο Monte Carlo

  Το ελληνικό πλήρωμα Δημήτρης Δριβάκος - Κατερίνα Μπαντέ στο 85ο Rallye Automobile Monte Carlo με Honda Civic Type-R

  Για 4η χρονιά το Ελληνικό πλήρωμα με οδηγό το Δημήτρη Δριβάκο και συνοδηγό την Κατερίνα Μπαντέ, θα συμμετάσχει με Honda Civic TypeR, της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας Honda στην Ελλάδα, στον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθήματος Ράλλυ για το 2017, το 85ο Rallye Automobile Monte Carlo.

  To 85ο Rallye Automobile Monte Carlo, ο πρώτος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017 θα πραγματοποιηθεί από τις 16-22 Ιανουαρίου 2017 με εκκίνηση την Place du Casino in Monte Carlo και τερματισμό την Place du Palais. Ο αγώνας του 2017 περιλάμβάνει 17 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 382.65 χιλιομέτρων. H εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 18/1. Στο 1ο σκέλος στις 19/1 ο αγώνας περιλαμβάνει 2 νυκτερινές ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 46,74 χλμ., στο 2ο σκέλος στις 20/1 ο αγώνας περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές μήκους 160,8 χλμ., στο 3ο σκέλος στις 21/1 έχει 5 ειδικές διαδρομές μήκους 121,39 χλμ και στο 4ο σκέλος στις 22/1 περιλαμβάνει 4 ειδικές διαδρομές μήκους 57,72 χλμ.

  Ο οδηγός του Honda Civic TypeR Δημήτρης Δριβάκος δήλωσε:« Το 85ο Rallye Automobile Monte Carlo είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Οι δύο πρώτες ειδικές διαδρομές είναι πολύ δύσκολες αφού πραγματοποιούνται το βράδυ με τη 2η Ε.Δ. να έχει εκκίνηση στις 22:57 το βράδυ με πολύ κρύο και χαμηλές θερμοκρασίες. Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και νιώθω ικανοποιημένος από την απόδοση του αυτοκινήτου μου. Θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση καθώς φέτος για πρώτη φορά έχουμε και την υποστήριξη με τις ευχές και τις υπογραφές στο φτερό του TypeR των εννέα Ολυμπιονικών και παραολυμπιονικών που συμμετείχαν στην εκδήλωση της εταιρείας μας στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων στις 8 Δεκεμβρίου 2016. »

  Χορηγοί του Honda Civic TypeR εκτός από την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.. -Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας Honda στην Ελλάδα είναι η ιταλική εταιρεία λιπαντικών ERG, η εταιρεία Ital Lines μεταφορές-logistics, η Ευρώπη Ασφαλιστική, οι μπαταρίες Faal, τα τιμόνια Lizarde και τα αγωνιστικά καύσιμα Panda.

  Tο επιτελείο της Honda Team Εrg πλαισιώνεται και υποστηρίζεται από μία ομάδα έμπειρων μηχανικών: Μανώλη Θρουβάλα, Νίκο Θρουβάλα, Πέτρο Βασιλείου, Σωτήρη Φωτόπουλο και Θοδωρή Κρατημένο (φυσικοθεραπευτής ομάδος).

  Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  Honda Civic TypeR3

  Κινητήρας: Κ20Ζ4-4κύλινδος εν σειρά με κυβισμό 1998 cm3

  Μεγ. Ισχύς : > 270PS @ 8500 rpm

  ECU : Efi Euro 4

  Κιβώτιο Ταχυτήτων : Sadev σειριακό (6+1)

  Μετάδοση: Διπλόδισκος συμπλέκτης, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (LSD)

  Ανάρτηση : Ρυθμιζόμενη X-Treme Tech

  Φρένα : Brembo 328/278, αεριζόμενα

  Αγωνιστική κατηγορία : A7/R3

  Πρωτάθλημα : Intercontinental Rally Championship

  Σχόλια

  Σχόλια