Η ANDELI MOTOTOURING το 2017

  Η ANDELI MOTOTOURING έχει σχεδιάσει το πρόγραμμα των εκδρομών της για το 2017 και όχι μόνο

  Δελτίο Τύπου

  Η ANDELI MOTOTOURING έχει σχεδιάσει το πρόγραμμα των εκδρομών της για το 2017 και όχι μόνο.
  Ταξίδια σε Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς προορισμούς, οργανωμένα άρτια στο επίπεδο της διαμονής – διατροφής αλλά και με ένα διαφορετικά σχεδιασμένο πλάνο δραστηριοτήτων είναι η πρότασή μας για τη χρονιά που έρχεται.
  Παράλληλα, μια σειρά δραστηριοτήτων (σεμινάρια, ημερίδες κ.α) που αφορούν στην οδήγηση, ασφάλεια, οδηγικούς κανόνες και γενικά σε ό,τι σχετίζεται με τη μηχανή είναι έτοιμα να παρουσιαστούν σε εσάς μέσα στους χώρους της ANDELI από εξειδικευμένους επαγγελματίες.
  Το 2017 η ANDELI MOTOTOURING θα γίνει το δικό σας motoclub.

  ANDELI MOTOTOURING
  2016

  Μέσα σε ένα χρόνο ταξιδέψαμε μαζί σας σε όμορφους Ελληνικούς προορισμούς, σας οδηγήσαμε με ασφάλεια μέσα από νέους δρόμους, σας δείξαμε σημαντικά σημεία της ιστορίας του κάθε τόπου και σας βάλαμε στον πειρασμό να δοκιμαστείτε σε extreme sport.
  Παράλληλα “κατεβάσαμε” για εσάς στους δρόμους μοναδικά μοντέλα και ολοκαίνουργιες μηχανές για να τις απολαύσετε οδηγικά.

  Σχεδιάσαμε τα ταξίδια σας, σας δώσαμε όλες τις διαδρομές για να γνωρίσετε τον τόπο που επιλέξατε με τους φίλους σας, σας “σημειώσαμε” τα πιο δυνατά σημεία του ταξιδιού σας και σας παρουσιάσαμε όλες τις λεπτομέρειες. Φροντίσαμε ώστε η διαμονή και η διατροφή σας να είναι μέσα στα δικά σας οικονομικά πλαίσια και φυσικά να αντιπροσωπεύουν την περιοχή που επιλέξατε.
  Σας δώσαμε τη δυνατότητα να ενοικιάσετε τη μηχανή που σας ταίριαζει και σας παρείχαμε πλήρη ασφάλεια.

  Συζητήσαμε μαζί σας τις ανάγκες της δουλειάς σας. Οργανώσαμε την μετακίνηση των συνεργατών σας με βάση τις οδηγικές τους ικανότητες. Προσφέραμε ασφάλεια στους οδηγούς σας. Βοηθήσαμε σημαντικά στη μείωση των εξόδων της εταιρείας σας. Συμβάλλαμε στην αύξηση του παραγωγικού χρόνου της δουλειάς σας.

  Μέσα σε αυτό το χρόνο καταφέραμε να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα των παροχών μας στο χώρο της μηχανής και θεωρούμε πως τα καταφέραμε.
  Για τη χρονιά που έρχεται έχουμε οργανώσει μια σειρά από εκδηλώσεις και φυσικά ταξίδια που θα σας δώσουν την ευκαιρία να διαπιστώσετε πως η ANDELI MOTOTOURING είναι η εταιρεία που οδηγεί μπροστά.

   

  Σχόλια

  Σχόλια