Στις 24/2 η πρώτη εμφάνιση της Ferrari

Η Ferrari του 2017 θα πραγματοποιήσει 2ήμερο shakedown στο Fiorano στις 24 Φεβρουαρίου

Το πρωτάθλημα του 2016 έχει ολοκληρωθεί αλλά οι ομάδες δουλεύουν πυρετωδώς προετοιμάζοντας τα μονοθέσια του 2017 τα οποία θα πατήσουν πίστα τον Φεβρουάριο για τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης. Η Ferrari ανακοίνωσε πως η πρώτη εμφάνιση του νέου δημιουργήματος των ανθρώπων του Maranello που θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου στην πίστα του Fiorano. Εκεί η Scuderia θα πραγματοποιήσει 2ήμερο shakedown στο πλαίσιο των ημερών για κινηματογράφηση «Filming Day» κάτι που προβλέπεται από τους κανονισμούς. Τα χιλιόμετρα που επιτρέπεται να καλύψουν είναι 100 και τα ελαστικά που χρησιμοποιούνται είναι επίδειξης «demo tires». Σε αυτές τις δοκιμές στην ιταλική πίστα θα γίνουν οι πρώτοι έλεγχοι των συστημάτων ώστε να προετοιμάσουν κατάλληλα το μονοθέσιο για τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης που θα ακολουθήσουν στη Βαρκελώνη.
Η ονομασία του νέου μονοθεσίου δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα αλλά η κωδική ονομασία που έχουν δώσει οι άνθρωποι της Ferrari στο νέο τους δημιούργημα είναι 668.
Η Ferrari προχώρησε και σε δεύτερη ανακοίνωση δίνοντας το όνομα του Antonio Giovinazzi ως τρίτο οδηγό για το 2017. Ο νεαρός Ιταλός είναι στην ακαδημία της Ferrari και τερμάτισε 2ος στο πρωτάθλημα του GP2 το 2016. Του χρόνου θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα ακολουθήσει από κοντά του Vettel-Raikkonen στο μακρύ ταξίδι του πρωταθλήματος της F1.

Σχόλια

Σχόλια