Δώρο η ασφάλεια του οχήματός σας!

  Η αλυσίδα καταστημάτων του κέντρου τεχνικού ελέγχου οχημάτων Mr. KTEO σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε την ασφάλεια του οχήματός σας τελείως δωρεάν και για έξη μήνες

  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να κλείσετε online το ραντεβού σας, στη συνέχεια να επισκεφθείτε ένα από τα υποκαταστήματα του Mr. KTEO για τον καθιερωμένο τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου ή του δικύκλου σας και αυτόματα θα μπείτε στη διαδικασία της κλήρωσης με δώρο για τέσσερις (4) τυχερούς την ασφάλειά του για χρονικό διάστημα έξη (6) μηνών!

  Η κλήρωση θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου 2017 και τα ονόματα των τεσσάρων τυχερών θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.mrkteo.gr και στη σελίδα της εταιρίας στο facebook.

  H προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016, αμέσως μετά θα ακολουθήσουν και άλλες, μείνετε συντονισμένοι και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι!

  Who is Who

  Η εταιρεία Mr. KTEO έχει συμπληρώσει δώδεκα χρόνια πορείας στο χώρο των ιδιωτικών κέντρων τεχνικού ελέγχου, καταφέρνοντας να δημιουργήσει ένα λειτουργικό, ασφαλή και κυρίως φιλικό περιβάλλον ώστε η διαδικασία τεχνικού ελέγχου να είναι απλή, εύκολη και πάνω από όλα γρήγορη. Με πέντε (5) σημεία παρουσίας στην περιοχή της Αττικής, το ιδιωτικό κέντρο Mr. KTEO έχει τη δυνατότητα να διενεργεί τεχνικούς ελέγχους σε επιβατικά ΙΧ, δίκυκλα, φορτηγά, ταξί, αγοραία οχήματα, ασθενοφόρα, βαρέα οχήματα αλλά και εκπαιδευτικά (σχολές οδηγών). Στις παροχές της εταιρίας έχει προστεθεί η νέα υπηρεσία «Pick-up delivery», που δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τον έλεγχο του οχήματός σας ενώ παραμένετε στο χώρο σας! Για να κλείσετε ένα ραντεβού μπορείτε είτε να καλέσετε στο 10300 είτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mrkteo.gr

  Kαταστήματα Mr. KTEO

  1. Αγ. Ι. Ρέντης, Μπιχάκη 30
  2. Χαϊδάρι, Λ. Αθηνών 282
  3. Αγ. Ανάργυροι, Λ. Δημοκρατίας 322
  4. Mοσχάτο, Πειραιώς & Μοσχονησίων 1
  5. Ασπρόπυργος, 18ο χλμ Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου

  Σύντομα και στη Θεσσαλονίκη!

  Σχόλια

  Σχόλια