Νέο Kawasaki Z650 – Supernaked Middleweight

  Σαράντα χρόνια μετά την εμφάνιση της κλασικής Kawasaki Ζ650, η εμβληματική ονομασία επιστρέφει με μια εξίσου εντυπωσιακή μοτοσυκλέτα

  Kawasaki Z650 2017

  Δελτίο Τύπου

  Ελαφρύ, γρήγορο και μοντέρνο, το νέο Z650 έχει ξεχωριστή εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα, συνδυάζοντας στοιχεία από τη σχεδιαστική φιλοσοφία Sugomi της Kawasaki  με μια λεπτή, αθλητική σιλουέτα που αντικατοπτρίζει το sport χαρακτήρα της. Τονίζοντας ακόμη περισσότερο την ταυτότητα Ζ, το LED πίσω φως σχηματίζει το σύμβολο “Z” όταν είναι αναμμένο.

  Ο δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας 649 cc -που έχει εφαρμοστεί στα μοντέλα ER-6 και Versys- προσφέρει δυνατές επιδόσεις και έντονη ροπή, ιδιαίτερα  στο χαμηλό-μεσαίο φάσμα στροφών. Η αυξημένη ροπή στις χαμηλότερες στροφές ενισχύει τη χρηστικότητα της μοτοσυκλέτας στις καθημερινές μετακινήσεις, ευνοώντας ταυτόχρονα τη γρήγορη, sport οδήγηση. Συμβάλλει επίσης στη οικονομία καυσίμου, με τη μέση κατανάλωση να κυμαίνεται στα 4,2 l /100 km

  Το Ζ650 διαθέτει νέας σχεδίασης πλαίσιο χωροδικτύωμα και αλουμινένιο ψαλίδι, τα οποία μειώνουν σημαντικά το βάρος της μοτοσυκλέτας στα 187 kg και της χαρίζουν πολύ ελαφρύ χειρισμό και εντυπωσιακή ευελιξία.

  Η πίσω ανάρτηση Horizontal Back-Link συμβάλλει στη συγκέντρωση του βάρους στο κέντρο της μοτοσυκλέτας, ενώ επιτυγχάνει καλύτερη ισορροπία μεταξύ sport συμπεριφοράς και άνεσης.

  Η εργονομική θέση οδήγησης προσφέρει άνετη, φυσική στάση που εμπνέει σιγουριά στον αναβάτη αλλά και του επιτρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις sport δυνατότητες του Ζ650. Με χαμηλή σέλα ύψους 790 mm, το Ζ650 είναι μια ιδιαίτερα προσιτή μοτοσυκλέτα για ένα μεγάλο εύρος αναβατών.

  Απολαυστικό για τις sport βόλτες του Σαββατοκύριακου όσο και πρακτικό στην καθημερινή μετακίνηση στην πόλη, το Ζ650 έχει την εμφάνιση, τις επιδόσεις και την αξιοπιστία που περιμένει κάποιος από μια μοτοσυκλέτα με την ονομασία Ζ.

  Gallery

  Σχόλια

  Σχόλια