Με Stroll και Bottas η Williams το 2017

Η Williams ανακοίνωσε το οδηγικό της δίδυμο για το 2017 με τον Valtteri Bottas να συνεχίζει στην ομάδα και τον Lance Stroll να αναλαμβάνει να καλύψει το κενό του Felipe Massa

Η Williams ανακοίνωσε το οδηγικό της δίδυμο για το 2017 με τον Valtteri Bottas να συνεχίζει στην ομάδα και τον Lance Stroll να αναλαμβάνει να καλύψει το κενό του Felipe Massa. Ο Βραζιλιάνος στο τέλος του 2016 κρεμάει το κράνος του κι αφήνει το πεδίο ελεύθερο στη νεολαία. Ο Stroll στην Αυστραλία το 2017 θα γίνει ο πρώτος Καναδός που θα πάρει εκκίνηση από το 2006 όταν ο Jacques Villeneuve είχε ολοκληρώσει την καριέρα του.

Ο νεαρός Stroll μόλις έγινε 18 ετών κι ετοιμάζεται για την παρθενική του χρονιά στην F1 μετά από 3 χρόνια σε junior πρωταθλήματα μονοθεσίων κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Ιταλική F4, στο Toyota Racing Series και στην Ιταλική F3.

Ο Stroll εκτός από νεανικό αέρα θα φέρει κι αρκετά χρήματα στην Williams καθώς πρόκειται για τον γιο του δισεκατομμυριούχου Lawrence Stroll ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του Circuit Mont-Tremblant στον Καναδά κι έχει συνδράμει αρκετά στην καριέρα του γιου του.

Σχόλια

Σχόλια