Ήρθε και πεντάθυρο το Ford Fiesta ST

  Κατόπιν παραγγελίας είναι διαθέσιμο το Ford Fiesta ST και με το πεντάθυρο αμάξωμα, ενώ μειώθηκαν οι τιμές στα τρίθυρα ST και ST200.

  Ford Fiesta ST 5d 2016

  Η Ford ανακοίνωσε την έναρξη διάθεση του Fiesta ST με το πεντάθυρο αμάξωμα. Στην τιμή μάλιστα των 19.569€, η οποία είναι ιδιαίτερα χαμηλή για την ισχύ και -κυρίως- για τον χαρακτήρα του μοντέλου.

  Το πεντάθυρο ST έχει το γνωστό 1.6 turbo κινητήρα των 182 ίππων του τρίθυρου ST και διατηρεί στο ακέραιο όλα τα δυναμικά του χαρακτηριστικά. Τα οποία, τουλάχιστον για τα δικά μας γούστα, το τοποθετούν στην κορυφή της κατηγορίας.

  ford-fiesta-st-5d-eu-2017-03

  Πλέον, με το πεντάθυρο αμάξωμα, αποκτά και ένα σημαντικό πλεονέκτημα πρακτικότητας, όντας ιδανικό για νέα ζευγάρια και μικρές οικογένειες.

  Μειωμένες τιμές για τρίθυρα ST και ST200

  Ταυτόχρονα με το λανσάρισμα του πεντάθυρου ST, η αντιπροσωπεία της Ford στη χώρα μας ανακοίνωσε νέες, χαμηλότερες τιμές για τα τρίθυρα ST. Συγκεκριμένα, το μοντέλο των 182 ίππων κοστίζει πλέον μόλις 18.798€. Η κορυφαία έκδοση ST200, με τους 200 ίππους, κοστίζει 21.366€.

  Το τελευταίο, εκτός από τους 15 ίππους περισσότερους και τη μεγαλύτερη ροπή κατά 30 Nm για μέχρι 20 δευτερόλεπτα μέσω overboost, διαθέτει επίσης πιο κοντή σχέση τελικής μετάδοσης 4,06 από 3,82 . Η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 230 km/h, ενώ και ο εξοπλισμός του είναι αναβαθμισμένος.

  Ford Fiesta ST200

  Ford Fiesta ST200

  Εξωτερικά ξεχωρίζει από το μοναδικό χρώμα Storm Grey, τις ζάντες αλουμινίου με  μαύρο ματ φινίρισμα και τις κόκκινες δαγκάνες φρένων. Στο εσωτερικό διαθέτει τα μοναδικά εμπρός ημιδερμάτινα καθίσματα Recaro σε μαύρο χρώμα και ασημί ραφή. Επίσης φωτιζόμενα διακοσμητικά μαρσπιέ και ζώνες ασφαλείας με ασημί λεπτομέρειες.

  Σχόλια

  Σχόλια