Πιο μεγάλο, ελαφρύ και δυναμικό Opel Insignia

  Η δεύτερη γενιά του Opel Insignia εξελίσσεται πυρετωδώς για να κάνει την εμφάνισή της στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου Γενεύης.

  Υπό πλήρες καμουφλάζ, η Opel συνεχίζει την εξέλιξη της νέας, δεύτερης γενιάς του Insignia. Στόχος να είναι το αυτοκίνητο έτοιμο για τη διεθνή έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο του 2017. Λίγο αργότερα, θα ξεκινήσει και η εμπορική του διάθεση.

  Με σημαντικά μεγαλύτερο μεταξόνιο, πιο κοντούς προβόλους και μικρότερο συνολικό ύψος, το νέο Opel Insignia φιλοδοξεί να είναι περισσότερο αθλητικό. Τόσο αισθητικά, όσο και αποδοτικά. Ακριβώς στο δρόμο που χάραξε το αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2016, το Astra.

  Σε αυτό το στόχο συμβάλλει και το σημαντικά μικρότερο βάρος. Έτσι, παρότι το νέο Insignia θα φτάνει σε μήκος τα 4,9 μέτρα, θα είναι κατά 175 κιλά πιο ελαφρύ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολύ καλύτερη οδική συμπεριφορά και φυσικά μειωμένους ρύπους από τα μηχανικά σύνολα.

  Λιγότερα (χρήματα) για περισσότερα (οφέλη)

  Αυτό που υπόσχεται η Opel με το νέο Insignia, είναι να προσφέρει αίσθηση και εξοπλισμό μεγαλύτερου μοντέλου. Ταυτόχρονα, να θέσει νέα μέτρα ευρυχωρίας και άνεσης. Με το Astra πέτυχε εν πολλοίς αυτούς τους στόχους, γιατί όχι λοιπόν και με το Insignia.

  Το νέο μεσαίο Opel θα είναι επίσης το πρώτο μοντέλο που σύμφωνα με πληροφορίες θα διαθέτει αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται επίσης η υιοθέτηση του νέου κινητήρα βενζίνης των 1.4 λίτρων με ισχύ 150 ίππων. Όπως επίσης και των diesel 1.6 λίτρων, με ισχύ 136 και 160 ίππων.

  Σχόλια

  Σχόλια