Όπου υπάρχει καπνός, Gymkhana Grid

  Ένα "καπνιστό" και εντυπωσιακό θέαμα απόλαυσαν οι λάτρεις του αυτοκινήτου στο Μαραθώνα, χάρη στο Gymkhana Grid.

  Σίγουρα δεν έκλαψαν τα χρήματά τους όσοι βρέθηκαν στις 29 και 30 Οκτωβρίου στο Μαραθώνα. Το Gymkhana Grid αποζημίωσε τους χιλιάδες θεατές με έντονο συναγωνισμό και μοναδικό θέαμα.

  Οι ξένοι και οι Έλληνες οδηγοί που συμμετείχαν πρόσφεραν μοναδικές στιγμές αριστοτεχνικής οδήγησης. Ταυτόχρονα, οι δύο παράλληλες πίστες δεξιοτεχνίας ήταν άμεσα ορατές τόσο από τις κερκίδες, όσο και από τον περιβάλλοντα χώρο.

  block_action_gymkhanagrid_2016_marathon

  Όλοι οι οδηγοί διασκέδασαν αφάνταστα τη συμμετοχή τους. Ειδικά τα “βαριά” ονόματα των Peter Solberg, Ken Block, Andreas Bakkerud, Luke Woodham, Renis Nitiss και φυσικά ο εντυπωσιακός showman Terry Grant, προσέφεραν εκπληκτικό θέαμα.

  Οι νικητές

  Στις δύο κατηγορίες, αυτές των 4WD και 2WD νικητές αναδείχτηκαν οι Peter Solberg και Luke Woodham αντίστοιχα. Οι Έλληνες οδηγοί από την πλευρά τους μπορεί να μην διακρίθηκαν, είχαν όμως αξιόλογη παρουσία. Παρότι είχαν απέναντί τους πολύ πιο έμπειρους και δυνατούς αντιπάλους. Μάλιστα, ο Πάνος Κύρκος κατάφερε να περάσει στους 8 της κατηγορίας των 4WD.

  gymkhana-grid-peter-solberg

  Show έδωσε επίσης ο πάντα εξωστρεφής και άσσος στην επικοινωνία Ηλίας Ψινάκης. Ο δήμαρχος Μαραθώνα παραβρέθηκε στην απονομή των κυπέλλων, ευδιάθετος και άνετος, σφυρηλατώντας προσεκτικά το δημοφιλές προφίλ του.

  Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή, με λίγα προβλήματα παρά τους πολλές χιλιάδες θεατές των δύο ημερών. Αυτά είχαν να κάνουν κυρίως με τη στάθμευση. Τα χιλιάδες αυτοκίνητα δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν στον δεδομένο χώρο, γεμίζοντας τις παρακείμενες λεωφόρους. Η εκφώνηση επίσης είχε αρκετά ζητήματα. Συνεχώς αναφέρονταν οι λιγότεροι γνωστοί αλλοδαποί συμμετέχοντες -ειδικά σε κόντρα με Έλληνες- ως “ο ξένος”. Χωρίς όνομα, χωρίς εθνικότητα. Παράλληλα, δεν γινόταν αναφορά στη μεγάλη αγωνιστική ιστορία των πιο γνωστών συμμετεχόντων. Ότι o Solberg είναι “πασίγνωστος” ή “εκπληκτικός” οδηγός δεν προσφέρει κάποια πληροφορία στους θεατές.

   

  Σχόλια

  Σχόλια