Μεγάλη προσέλευση στην έκθεση Αυτοκίνηση Fisikon

  Ρεκόρ επισκέψεων πραγματοποίησε με το άνοιγμά της η έκθεση Αυτοκίνηση Fisikon, που συνεχίζει τη λειτουργία της έως τις 30 Οκτωβρίου.

  Αυτοκίνηση Fisikon 2016

  Δελτίο Τύπου

  Η γιορτή του αυτοκινήτου στο ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην δυτικό αεροδρόμιο ελληνικού) προσέλκυσε περισσότερους από 25.000 επισκέπτες το πρώτο τριήμερο.

  Ειδικότερα την Κυριακή 23 Οκτωβρίου οι επισκέψεις ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Χιλιάδες φίλοι της αυτοκίνησης με τις οικογένειες τους απόλαυσαν τα εκθέματα. Παράλληλα, μεγάλος αριθμός επισκεπτών έδειξε ενδιαφέρον για να παραγγείλει καινούριο αυτοκίνητο.
             
  Η πλειοψηφία των εισαγωγέων αντιπροσώπων αγκάλιασε και την φετινή διοργάνωση. Ειδικότερα, στην Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016», συμμετέχουν με νέα μοντέλα οι μάρκες Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Isuzu,Mercedes, Mini, Nissan, PorscheRenault, Seat, Skoda, Smart, SsangΥong, Subaru, VW και Volvo. Επίσης συμμετέχει και η εταιρεία μοτοσυκλετών Yamaha.

  Σημαντική και με ξεχωριστό ενδιαφέρον είναι και η συμμετοχή της ΦΙΛΠΑ. Με περισσότερα από 30 ιστορικά αυτοκίνητα, που συγκινούν και δημιουργούν τη σύνδεση του παρελθόντος με το σήμερα.
   
  Επίσης οι επισκέπτες έχουν τη σπάνια ευκαιρία να πραγματοποιήσουν Test Drive με τα δημοφιλέστερα μοντέλα της ελληνικής αγοράς. Ως αποτέλεσμα, κάνουν συγκρίσεις μεταξύ των αυτοκινήτων, έτσι ώστε να έχουν μια πλήρη εικόνα για το μοντέλο και την έκδοση που τους ενδιαφέρει.
   
  Σημαντικό στοιχείο που κάνει ευκολότερη την προσέλευση των επισκεπτών είναι η παροχή δωρεάν parking. Η δυναμικότητα του χώρου στάθμευσης ανέρχεται σε 6.000 θέσεις. Υπάλληλοι του parking φροντίζουν για την εύκολη αναζήτηση κενής θέσης, καθώς και την ασφάλεια του χώρου.

  Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό έως και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου. Οι ώρες λειτουργίας είναι οι εξής:

  Δευτέρα έως Πέμπτη : 15:00-21:00
  Σάββατο και Κυριακή : 10:00 -21:00
  Παρασκευή 28η Οκτωβρίου : 10:00 -21:00
   
  Το εισιτήριο εισόδου είναι 6 ευρώ. Παιδιά συνοδευόμενα ηλικίας μέχρι 12 ετών, δωρεάν. Φοιτητικό και ειδικές κατηγορίες (ΑΜΕΑ, άνεργοι) 3 ευρώ.
   
  H FISIKON, φυσικό αέριο κίνησης, είναι ο μεγάλος χορηγός της φετινής έκθεσης. Η FISIKON, ενημερώνει τους επισκέπτες για τα οφέλη από την χρήση του φυσικού αερίου στα αυτοκίνητα. Επίσης  για τα οφέλη από την μετατροπή των πετρελαιοκίνητων σε διπλού καυσίμου. Παράλληλα δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό για δωρεάν μετατροπή σε φυσικό αέριο.
   
  Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016»  μπορείτε να αναζητήσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://www.autokinisiexpo.gr/

  Σχόλια

  Σχόλια