Νίκη και Πρωτάθλημα για την ZenOne Racing!

Στην κατηγορία Supersport ο οδηγός της ZenOne Racing Θεοφάνης Μίχας με την Triumph Daytona 675 πήρε τη νίκη

Δελτίο Τύπου

Με νίκη αλλά και Τίτλο ολοκληρώθηκε ο 5ος Αγώνας της χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών του 2016, που έγινε στην πίστα των Μεγάρων.

Στην κατηγορία Supersport ο οδηγός της ZenOne Racing Θεοφάνης Μίχας με την Triumph Daytona 675 πήρε τη νίκη, αφού έκανε ωραία προσπεράσματα, μετά από μια μέτρια εκκίνηση στον Αγώνα των 26 γύρων. Ο Μίχας οδήγησε σταθερά δυναμικά και με χρόνο ταχύτερου γύρου 59.444, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους του, κερδίζοντας τελικά με διαφορά πάνω από δέκα δευτερόλεπτα. Ο 19χρονος οδηγός πήρε τελικά την 3η θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος.

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ ο Τάσος Σκυριανόγλου με την Triumph Daytona 675, ήταν άτυχος, αφού στην πρώτη στροφή του Αγώνα πιέστηκε αντικανονικά από άλλον αγωνιζόμενο και βρέθηκε εκτός πίστας με αποτέλεσμα μια πτώση και την εγκατάλειψη. Τελικά όμως παρά τους 0 βαθμούς, πήρε την πρώτη θέση της συνολικής βαθμολογίας του 2016 και ολοκλήρωσε έτσι τη χρονιά με έναν Τίτλο που επισφράγισε τη συνεχή βελτίωση και την ταχύτητα του οδηγού σε όλες τις πίστες, απέναντι και στις ισχυρότερες μοτοσυκλέτες των χιλίων κυβικών.

Στην κατηγορία αυτή η ZenOne Racing είχε την τεχνική υποστήριξη και την ευθύνη της αγωνιστικής προετοιμασίας του Γιώργου Λιούντρη (Yamaha R6) που τερμάτισε 9ος, παρά μια πτώση που είχε στην αρχή του αγώνα, καθώς και του Γιάννη Κλαδογένη (Suzuki GSXR1000) που πήρε την 12η θέση, στον πρώτο του αγώνα στα Μέγαρα.

Η ZenOne Racing στο κλείσιμο της αγωνιστικής χρονιάς θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αγωνιζόμενους που έτρεξαν μαζί της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και βέβαια τους συνεργάτες που βοήθησαν στη σωστή παρουσία της ομάδας.

Για τη συμμετοχή του Θεοφάνη Μίχα:

Τα καταστήματα ελαστικών Περιστεράς και την Dunlop Hellas

Την ΗΛΙΟΦΙΛ Α.Ε., επίσημο αντιπρόσωπο μοτοσυκλετών Triumph στην Ελλάδα

Τα κράνη Xlite

Την εταιρία Spiliotis

Τα συστήματα καταγραφής δεδομένων AIM Electronics

Τα φίλτρα αέρος MWR Racing

Τις τάπες καυσίμου TWM

Για τη συμμετοχή του Τάσου Σκυργιανόγλου:

Την Intramoto για τα ελαστικά Metzeler και τις αλυσίδες Regina

Την ΗΛΙΟΦΙΛ Α.Ε., επίσημο αντιπρόσωπο μοτοσυκλετών Triumph στην Ελλάδα

Το κατάστημα Vasilis moto tyres στα Χανιά

Το κατάστημα GAS motorsport culture στα Χανιά

Τον Μοτοσυκλετιστικό σύλογο Ρεθύμνου

Την εταιρία Spiliotis για τις ζελατίνες Fabbri

Τα συστήματα καταγραφής δεδομένων Starlane Electronics

Τα φίλτρα αέρος MWR Racing

Τις μανέτες και τάπες καυσίμου TWM

Gallery

Σχόλια

Σχόλια