Τι θα δείτε στην έκθεση Αυτοκίνηση Fisikon 2016

  Από 22 - 30 Οκτωβρίου 2016 τα περισσότερα νέα μοντέλα που θα μπορούμε να αγοράσουμε το 2017 θα είναι συγκεντρωμένα την έκθεση Αυτοκίνηση Fisikon 2016.

  Autokinisi Fisikon 2016

  Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 10:00 ανοίγει τις πύλες της για το κοινό η έκθεση αυτοκινήτου Αυτοκίνηση Fisikon 2016. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος πραγματοποιείται στο ολυμπιακό ακίνητο ξιφασκίας στο Ελληνικό -πρώην δυτικό αεροδρόμιο.

  Στην έκθεση θα συμμετέχουν οι περισσότερες εταιρείες που αντιπροσωπεύονται στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα οι Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Isuzu, Mercedes, Mini, Nissan, Porsche, Renault, SsangYong ,Seat, Skoda, Smart, Subaru, VW και Volvo. Επίσης από το χώρο των δύο τροχών θα έχει παρουσία και η Yamaha. Αρκετά νέα και σημαντικά μοντέλα θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό: Audi Q2, Nissan Micra, Renault Megane, Seat Ateca και Skoda Superb.

  Ταυτόχρονα, εντός του περιβάλλοντος χώρου της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν test drive με αρκετά από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της ελληνικής αγοράς.

  H FISIKON,  είναι ο μεγάλος χορηγός της φετινής έκθεσης. Θα ενημερώσει τους επισκέπτες για τα οφέλη από την χρήση του φυσικού αερίου στα αυτοκίνητα. Επίσης, για τη δυνατότητα μετατροπής των πετρελαιοκίνητων σε διπλού καυσίμου.

  Το εισιτήριο εισόδου θα κοστίζει 6 ευρώ το κανονικό και 3 το φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ. Παιδιά συνοδευόμενα ηλικίας μέχρι 12 ετών, δεν πληρώνουν εισιτήριο.

  Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την έκθεση Αυτοκίνηση Fisikon 2016  μπορείτε να αναζητήσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://www.autokinisiexpo.gr/

  audi-q2

  Audi Q2

  nissan_micra_2017_5

  Nissan Micra

  renault-megane-2016

  Renault Megane

  2016-skoda-superb

  Skoda Superb

  seat-ateca-2016

  Seat Ateca

   

  Σχόλια

  Σχόλια