Νέο Z1000SX και ZX-10RR από την Kawasaki

  Το νέο Z1000SX είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας Μονάδα Μέτρησης Αδράνειας (IMU)

  Για το 2017, η Kawasaki έχει αναβαθμίσει εκτενώς την εμπειρία οδήγησης του Ζ1000SX, ενισχύοντας τόσο τις δυνατότητες για συναρπαστική sport οδήγηση όσο και τα πρακτικά touring χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας.

  Για τις βελτιώσεις στο μοντέλο, η Kawasaki βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στη γνώμη των ίδιων των αναβατών, μέσα από συνεντεύξεις με κατόχους του μοντέλου και έρευνα σε όλη την Ευρώπη, λαμβάνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις και τις ανάγκες του κοινού, στη διαμόρφωση του σχεδιασμού και της μηχανολογίας.

  Το νέο Z1000SX είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας Μονάδα Μέτρησης Αδράνειας (IMU), που συναντάμε και στη Ninja ZX-10R, η οποία παρακολουθεί τη συμπεριφορά του πλαισίου σε 6 επίπεδα της κίνησης και ανατροφοδοτεί συνεχώς την ECU με ακριβή δεδομένα.

  Η προσθήκη της IMU επιτρέπει την εφαρμογή ή την αναβάθμιση μιας σειράς ηλεκτρονικών βοηθημάτων αναβάτη: Cornering Management Function, Kawasaki Intelligent ABSKawasaki Traction Control, Power Modes.

  Επιπλέον, στον επανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του χρήσιμες βοηθητικές ενδείξεις, όπως η Ένδειξη Επιλεγμένης Σχέσης Ταχύτητας (Gear Position Indicator), η ρυθμιζόμενη φωτεινή Ένδειξη Αλλαγής Ταχύτητας και η Ένδειξη Οικονομικής Οδήγησης (Eco riding indicator).

  Οι νέες ρυθμίσεις των αναρτήσεων βελτιώνουν ακόμη περισσότερο το στήσιμο και τη συμπεριφορά του πλαισίου, επιτρέποντας γρήγορη sport οδήγηση.

  Με σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς, το νέο Z1000SX πλησιάζει ακόμη περισσότερο τη χρυσή τομή μεταξύ άνεσης και συναρπαστικής οδήγησης. Και σού θέτει ένα δύσκολο δίλημμα για την επόμενη Κυριακή που θα περάσεις μαζί του: Πίστα ή ταξίδι;

  Η Kawasaki επίσης παρουσίασε και το νέο όπλο της στα Superbike ZX-10RR η οποία για τις ανάγκες της πιστοποίησης για τους αγώνες θα πρέπει να παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό. Η ειδική αυτή έκδοση θα έχει έναν πολύ ραφιναρισμένο κινητήρα για μεγαλύτερη απόδοση και αντοχή, όλο το πακέτο ηλεκτρονικών και μια πανίσχυρη κεντρική μονάδα που θα ελέγχει όλους τους αισθητήρες της μοτοσικλέτας. Αναρτήσεις και φρένα είναι από το πάνω ράφι, ενώ θα είναι διαθέσιμο μόνο στον χρωματισμό «Winter Test».

  Gallery

  Σχόλια

  Σχόλια