Προκήρυξη και περιγραφή διαδρομής 2ου Scooter Rally Αντοχής

  Το 2ο Scooter Rally Αντοχής με θέμα ‘’Ταξιδεύοντας…….στα χνάρια της Ιστορίας’’ είναι πραγματικότητα

  Δελτίο Τύπου

  Εφέτος μετά τη περσινή επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης σκεφτήκαμε να ανεβάσουμε λίγο το πήχη και να διοργανώσουμε ένα 2ημερο οδοιπορικό με σκοπό να ευχαριστηθούν όλοι οι συμμετέχοντες ακόμα περισσότερο.

   

  Οι ημερομηνίες διεξαγωγής θα είναι η 28 & 29 Μαΐου 2016.

   

  Ο Χώρος διεξαγωγής του θα είναι οι νομοί Αττικής, Κορινθίας και Αργολίδας

   

  Οι ανωτέρω ημερομηνίες δύναται να αλλάξουν λόγω καιρικών συνθηκών ή άλλου απρόβλεπτου προβλήματος.

   

  Η διανυκτέρευση θα γίνει στο Τολό στο Apollon Hotel. http://minoanhotels.gr/Xenodoxeio-sto-Tolo/Apollon/

   

  Η τιμή ανά δωμάτιο είναι 70€ για το δίκλινο και 50€ για το μονόκλινο.

   

  Στη παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνεται πρωινό και βραδινό αμφότερα σε μπουφέ.

   

  Για κράτηση δωματίου επικοινωνείτε απευθείας με το ξενοδοχείο στο τηλέφωνο 27520-59207 (υπεύθυνος Ξενοδοχείου κος Δημήτρης) αναφέροντας ότι είστε από τους συμμετέχοντες στο scooter rally.

   

  Για να ολοκληρωθεί η κράτηση θα πρέπει να εξοφλήσετε το ποσό της διαμονής σας σύμφωνα με τις οδηγίες που θα πάρετε από τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου. Σε περίπτωση πληρότητας του παραπάνω ξενοδοχείου από τους συμμετέχοντας στην εκδήλωση και λόγω του ότι το βράδυ του Σαββάτου θα γίνει το δείπνο της εκδήλωσης στις αίθουσες του ξενοδοχείου, η συμμετοχή στο δείπνο για τους μη έχοντες κράτηση δωματίου είναι 10€ ανά άτομο εφόσον ενημερώσουν έγκαιρα την οργανωτική επιτροπής στο email schrally@yahoo.gr μέχρι τις 26/05/2016 και ώρα 22:00. Για τους έχοντες κάνει κράτηση δωματίου το δείπνο συμπεριλαμβάνεται στη τιμή όπως αυτή αναφέρεται παραπάνω.

   

  Μπορείτε να γράφετε οποιαδήποτε απορία στο ανάλογο θέμα http://forum.scooterclubhellas.gr/viewforum.php?f=386 ή στη σελίδα μας στο fb https://www.facebook.com/scooterallygr/ όπως επίσης και στο email schrally@yahoo.gr για κάθε επιπρόσθετη πληροφορία.

   

  Αναλυτικές οδηγίες για τις δηλώσεις τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

   

  Τις δηλώσεις συμμετοχής θα τις βρείτε εδώ.

   

  Η υπεύθυνη δήλωση την οποία θα βρείτε εδώ, θα πρέπει να παραδοθεί υπογεγραμμένη στους διοργανωτές στο χώρο της εκκίνησης.

   

  Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από Δευτέρα 25/04/2016 μέχρι και Πέμπτη 26/05/2016 και ώρα 22:00

   

  Τις υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να τις συμπληρώσουν και να τις υπογράψουν και οι συνεπιβάτες.

   

  Η διοργάνωση αυτή δεν έχει κανενός είδους αγωνιστικό ή ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Οι υπεύθυνοι διοργάνωσης δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε υλική ή σωματική ζημία επέλθει στον συμμετέχοντα αναβάτη ή στον τυχόν συνεπιβάτη ή σε τρίτο που τυχόν προκληθεί από τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης αυτής.

   

  Ευνόητο είναι ότι καθ όλη τη διάρκεια της διαδρομής θα πρέπει να τηρούνται οι προβλεπόμενοι κατά περίπτωση κανόνες του Κ.Ο.Κ. και όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και υποχρεωτικά να φορούν κράνος.

   

  Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι οι συμμετέχοντες να χαρούν με την παρουσία τους, να παίξουν, να φωτογραφήσουν και να χαρούν τις ομορφιές της διαδρομής που θα οδηγήσουν.

   

  Νικητής δεν θα είναι αυτός που θα ολοκληρώσει πιο γρήγορα τη διαδρομή, αλλά εκείνος που θα καταφέρει να συλλέξει τις σωστές φωτογραφίες, θα δώσει τη σωστή λύση στους γρίφους της διαδρομής και θα κερδίσει τους περισσότερους πόντους στα παιγνίδια που θα έχει συμμετοχή.

   

  Για να θεωρηθεί ότι ο συμμετέχων ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκδήλωση, πρέπει να αποστείλει τις ζητούμενες φωτογραφίες στο email schrally@yahoo.gr μέχρι τη Δευτέρα 30/5/2016 και ώρα 00:00.

   

  Ο αριθμός των φωτογραφιών που θα αποσταλούν από τους συμμετέχοντες πρέπει να είναι το πολύ μέχρι όσες έχουν ζητηθεί. Σε περίπτωση που είναι περισσότερες θα θεωρούνται ΟΛΕΣ άκυρες.

   

  Στην εκδήλωση εκτός από την ατομική συμμετοχή του καθενός μπορεί να υπάρχει παράλληλα και ομαδική συμμετοχή.

   

  Στην ομαδική μπορεί να συμμετέχουν από τρεις (3) τουλάχιστον μηχανές και θα ληφθεί υπόψη ο μέσος όρος της βαθμολογίας των μελών της για το ομαδικό (αρκεί η αναγραφή σε χαρτί που θα παραδώσετε στην εκκίνηση των συμμετεχόντων μαζί με τον αριθμό συμμετοχής του καθενός).

   

  Στον τερματισμό θα απονεμηθούν στους συμμετέχοντες οδηγούς, μπλούζες, αναμνηστικά και διπλώματα, ενώ λίγες μέρες μετά θα γίνει η εκδήλωση απονομής επάθλων και κλήρωση πολλών δώρων στους συμμετέχοντες.

   

  Στους τρεις (3) πρώτους του ατομικού και στη πρώτη ομάδα του ομαδικού θα απονεμηθούν κύπελλα.

   

  Σημαντικό 1 Οι φωτογραφίες των σημείων έλεγχου θα αναρτηθούν στο φόρουμ http://forum.scooterclubhellas.gr/viewforum.php?f=386 και στη σελίδα μας στο fb https://www.facebook.com/scooterallygr/ και θα ενσωματωθούν στη περιγραφή της διαδρομής δύο μέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης, δηλαδή τη Πέμπτη 26/5/2016 και ώρα 18:00.

   

  Σημαντικό 2 Στις φωτογραφίες των σημείων ελέγχου θα πρέπει απαραίτητα να απεικονίζεται η μηχανή του συμμετέχοντα και το αυτοκόλλητο με τον αριθμό συμμετοχής εκτός και αν υπάρχουν άλλες οδηγίες από τους διοργανωτές.

   

  Σημαντικό 3 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρχουν αφανή σημεία ελέγχου στη διαδρομή, για τον έλεγχο της οδικής συμπεριφοράς των συμμετεχόντων και τη τήρηση του Κ.Ο.Κ επί ποινή αποκλεισμού.

   

  Σημαντικό 4 Όσοι δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και 20/05/2016 θα παραλάβουν στο τερματισμό μια μπλούζα της διοργάνωσης δωρεάν.

   

  ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ

   

  ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

   

  SYM

   

   

  ΧΟΡΗΓΟΙ

   

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ (SCOOTERLAND) PIAGGIO

   

  ALSOS CAFΕ

   

  ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ

   

  ALSOS CAFE Ένα 4ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) στην Σαντορίνη Δύο 4ήμερα (3 διανυκτερεύσεις) στην Ερέτρια

   

  KYPARISSIA BLUE LUXURY ROOMS & STUDIOS Δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό

   

  ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Ένα ζευγάρι λάστιχα για το 1ο scooter

   

  MOTO.K Έκπτωση 80,00 σε μια ανατομική σέλα custom για scooter ή μηχανή

   

  TOOFAST Ένα soft shell jacket Ένα σετ αδιάβροχο Ένα ζευγάρι γάντια

   

  KYMCO ΝΕΑ ΜΟΤΟΤΕΧΝΙΚΉ Δύο κράνη UTAX JET με γυαλιά

   

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΕΛΗΣ Επισκευή και βάψιμο σε δύο ζάντες μοτό ή έκπτωση 100,00 ευρώ για επισκευή και βάψιμο σε 4 ζάντες αυτοκινήτου

   

  HAIRSTAR ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ Υπηρεσίες κομμωτηρίου αξίας 70,00 ευρώ για ζευγάρι ή ξεχωριστά

   

  SP SPILIOTIS Έκπτωση 40% επί της αρχικής τιμής σε μπουφάν της Γαλλικής εταιρείας BERING. Μαζί με την αγορά του μπουφάν, δώρο το βιβλίο “Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΥ”

   

  GIATRAKOS MODEL SHOP Ένα mini drone αξίας 45,00 ευρώ

   

  MEGA STOCK BAZAAR Ένα ζευγάρι παπούτσια DAINESE “WALL”

   

  IONIA PAINTS Πέντε σετ εργαλείων 40 τεμαχίων αξίας 30,00 ευρώ έκαστο

   

  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ Ένα βιβλίο e-book “ Riding in Greece”

   

  ΑΦΟΙ ΜΗΛΙΩΝΗ 5 κάρτες δωρεάν antivirus για PC 5 κάρτες δωρεάν antivirus για τηλέφωνο

   

  Σας ευχαριστούμε πολύ Οι διοργανωτές

  Σχόλια

  Σχόλια