Ρεκόρ πωλήσεων για τη Nissan

  Η Nissan, ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέγραψε την καλύτερη επίδοση πωλήσεων επί Ευρωπαϊκού εδάφους στην ιστορία της

  Η Nissan, ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέγραψε την καλύτερη επίδοση πωλήσεων επί  Ευρωπαϊκού εδάφους στην ιστορία της, με 710.321 αυτοκίνητα για το  οικονομικό έτος του 2015 (που λήγει στις 31 Μαρτίου). Επιπλέον, οι πωλήσεις της μάρκας στη Δ. Ευρώπη έφτασαν τα 621.910 αυτοκίνητα, σημειώνοντας αύξηση 9,4% σε σχέση με το 2014, όντας το υψηλότερο νούμερο πωλήσεων στην ιστορία της.

   

  Καταλυτική επίδραση στην αύξηση των πωλήσεων της Nissan στην Γηραιά Ήπειρο έχει η γκάμα των crossovers της φίρμας, με τα Qashqai, Juke και X-Trail να αποτελούν την αιχμή του δόρατος στον χάρτη των πωλήσεων. Επιπλέον, το άρτι αφιχθέν νέο NP300 NAVARA αρχίζει να ενισχύει σημαντικά τις πωλήσεις της μάρκας, ενώ και το νέο οικογενειακό hatchback που ακούει στο όνομα Pulsar,  σημειώνει μια αξιόλογη πορεία.

   

  Εξέχουσα θέση στις πωλήσεις κατέχει το Qashqai, με πάνω από 250 χιλιάδες νέους ιδιοκτήτες να το επιλέγουν το 2015 για το στυλ, την άνεση, την ποιότητα, τις επιδόσεις και τις προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτει.

   

  Στην Ελλάδα, η  Nissan βρίσκεται πρώτη στις ταξινομήσεις επιβατικών αυτοκινήτων για το 1ο  τρίμηνο του  2016,  ενώ ειδικά για τον Μάρτιο σημείωσε πρωτιά με μερίδιο αγοράς 19,7% και 1.245 αυτοκίνητα, με δεύτερη την Toyota με μερίδιο 8,5% και 535 αυτοκίνητα αντίστοιχα. Επιπλέον, το Qashqai επιβεβαιώνει την κυριαρχία του και στην Ελληνική αγορά, όντας το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο στην κατηγορία C και για το 1ο  τρίμηνο του 2016,  με 500 ταξινομήσεις.

  Σχόλια

  Σχόλια