Οι γιατροί έδωσαν το ΟΚ στον Alonso για την Κίνα (UPD)

Οι γιατροί της FIA έδωσαν το πράσινο φως στον Fernando Alonso κι ο Ισπανός θα αγωνιστεί κανονικά στο Grand Prix της Κίνας

Οι γιατροί της FIA έδωσαν το πράσινο φως στον Fernando Alonso κι ο Ισπανός θα αγωνιστεί κανονικά στο Grand Prix της Κίνας. Ο οδηγός της McLaren θα επιστρέψει στο cockpit καθώς πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά τεστ πριν το GP. Οι γιατροί δήλωσαν ικανοποιημένοι με την κατάσταση του Alonso όμως ζήτησαν περεταίρω εξετάσεις αμέσως μετά το FP1 ώστε να δουν την αντίδραση του οργανισμού του.

Ο Ισπανός μιλώντας στους δημοσιογράφους στην Κίνα δήλωσε ότι νοιώθει απολύτως καλά και είναι έτοιμος να επιστρέψει στο cockpit της McLaren.

Νοιώθω καλά, διανοητικά ήμουν 100% έτοιμος από το Μπαχρέιν όμως η φυσική μου κατάσταση δεν ήταν τέλεια. Πονούσα αρκετά στο Μπαχρέιν. Τώρα η κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά και είμαι απόλυτα έτοιμος χωρίς να πονάω. Τις τελευταίες ημέρες έχω ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

UPD: Ο Alonso πήρε το ΟΚ να αγωνιστεί κανονικά όλο το 3ήμερο στην Κίνα αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις μετά το FP1.

Σχόλια

Σχόλια