Οργισμένα νιάτα

Ο Max Verstappen είναι πολύ εκνευρισμένος από τις επιλογές της Toro Rosso στην Αυστραλία και δηλώνει πως αδιαφορεί για το τι θα αποφασίσει να κάνει η ομάδα με τα team-orders καθώς είναι… χιλιόμετρα μπροστά από τον Sainz

Ο Max Verstappen είναι πολύ εκνευρισμένος από τις επιλογές της Toro Rosso στην Αυστραλία και δηλώνει πως αδιαφορεί για το τι θα αποφασίσει να κάνει η ομάδα με τα team-orders καθώς είναι… χιλιόμετρα μπροστά από τον Carlos Sainz. Ο Ολλανδός ξεκίνησε πολύ δυναμικά το Grand Prix Αυστραλίας και πάλευε μέσα στην 5άδα, όμως μετά την επανεκκίνηση του αγώνα η ομάδα επέλεξε να βάλει στα pit πρώτο τον Sainz κι όταν ο Verstappen ζήτησε αλλαγή ελαστικών δεν πήρε απάντηση. Το αποτέλεσμα ήταν να μπει στα pit χωρίς η ομάδα να είναι έτοιμη. Έτσι έχασε πολύτιμο χρόνο κι έπεσε πίσω από τον team-mate του. Στη συνέχεια ζήτησε από την ομάδα να πει στον Sainz να κάνει στην άκρη καθώς τον καθυστερούσε αλλά αυτό δεν έγινε. Υπήρξαν πολλά μηνύματα διαμαρτυρίας μέσω ασυρμάτου από τον Verstappen αλλά τελικά ο Ολλανδός τερμάτισε πίσω από τον Ισπανό μόλις στην 10η θέση.

Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω και δεν με νοιάζει τι θα κάνει η ομάδα με τα team-orders. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα είμαι χιλιόμετρα μπροστά οπότε θα είμαι μια χαρά. Ο πρώτος αγώνας ήταν μια απογοήτευση καθώς μπορούσα να βρίσκομαι πιο ψηλά, κοντά στον Ricciardo, αν είχαμε κάνει σωστά το pitstop. Το να τερματίσω 10ος είναι απογοητευτικό. 

Ο πατέρας του νεαρού Max, Jos Verstappen, υποστηρίζει τη στάση του γιου του και δηλώνει πως αυτή η επιθετικότητα είναι καλή.

Νομίζω πως είναι καλό να έχουμε κάποιους επιθετικούς οδηγούς. Ο Max σίγουρα δεν είναι ο οδηγός που λέει «μάλιστα κύριε». Θέλει να πάει μπροστά και να νικήσει. Αυτό είναι πολύ θετικό.

Σχόλια

Σχόλια