Η Ferrari χρησιμοποίησε τα περισσότερα tokens

Η Ferrari είναι η ομάδα που έχει ξοδέψει τα περισσότερα tokens για την εξέλιξη του κινητήρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Η Ferrari είναι η ομάδα που έχει ξοδέψει τα περισσότερα tokens για την εξέλιξη του κινητήρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι Ιταλοί έχουν χρησιμοποιήσει 23 tokens κι έχουν ακόμα στην διάθεσή τους 9 για το υπόλοιπο της χρονιάς. Για το 2016 οι ομάδες έχουν στη διάθεσή τους 32 tokens για την εξέλιξη των κινητήρων και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν όποτε θέλουν. Έτσι λοιπόν η Ferrari επέλεξε να χρησιμοποιήσει τα περισσότερα πριν την έναρξη της χρονιάς καθώς προχώρησε σε σημαντική αναβάθμιση της κινητήριας μονάδας.

Η Mercedes έχει χρησιμοποιήσει 19 κι έχει άλλα 13 για τη συνέχεια. Η Honda 18 και τις απομένουν 14, ενώ η Renault για μία ακόμα φορά χρησιμοποίησε τα λιγότερα. Οι Γάλλοι επέλεξαν να σπαταλήσουν μόλις 7 tokens για την εξέλιξη του κινητήρα τους κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αυτό βέβαια τους δίνει τη δυνατότητα για μεγαλύτερη εξέλιξη μέσα στη χρονιά καθώς έχουν στη διάθεσή τους 25 για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Σχόλια

Σχόλια