Αλλαγή στον χρωματισμό και lineup της Aston Martin

H Βρετανική ομάδα αποκάλυψε σε εκδήλωσή της τα νέα χρώματα στην V8 Vantage της και επιβεβαίωσε τις τρεις συμμετοχές της στο WEC

H Aston Martin αποκάλυψε σε εκδήλωσή της τα νέα χρώματα στην V8 Vantage της και επιβεβαίωσε τις τρεις συμμετοχές της στο WEC. Ο Darren Turner θα αλλάξει αυτοκίνητο και από το #97 θα μεταβεί στο «Τρένο από τη Δανία» με το #95 μαζί με τους Niky Thiim και Marco Sorensen, ως μέρος των αλλαγών στο lineup της ομάδας. Στην #97 Aston, θα δούμε φέτος τους Richie Stanaway, Jonny Adam και Fernando Rees.

O Turner δήλωσε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πλαισιώσω τους δύο Δανούς. Έχω τρέξει αντίπαλός τους, οπότε ξέρω πως είναι γρήγοροι. Υπάρχει ένα καλό προαίσθημα μέσα στην ομάδα, ένα καλό κλίμα. Θα είναι μία ανανεωμένη, μία αναγεννημένη Aston Martin στο Silverstone τον Απρίλιο.

Το 2016 σηματοδοτεί τη 12η χρονιά του Βρετανού με την Aston Martin. Ως ένδειξη για την πίστη του, η ομάδα του ανανέωσε το συμβόλαιο πριν από όλους τους υπόλοιπους.

Πέρα όμως από τις δύο συμμετοχές στη GTE-Pro που αναφέραμε, η Aston Martin θα παρατάξει ακόμα μία Vantage στη GTE-Am, με οδηγούς τους Paul Dalla Lana, Pedro Lamy και Mathias Lauda.

Σχόλια

Σχόλια